Ιωνικός Νικαίας: Παίρνει το πιστοποιητικό συμμετοχής στη Βasket League

Η διοίκηση του Ιωνικού Νικαίας κατέθεσε το απαιτούμενο ποσό για την κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου και αύριο θα πάρει το «πράσινο φως» από την ΕΕΑ για να παίξει στη Basket League

Ιωνικός Νικαίας: Παίρνει το πιστοποιητικό συμμετοχής στη Βasket League

Κανονικά θα συμμετάσχει στη Basket League ο Ιωνικός Νικαίας, καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει αύριο το πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ.

Η αρμόδια επιτροπή θα συνεδριάσει και θα επανεξετάσει τον φάκελο της ΚΑΕ, η διοίκηση της οποίας βέβαια προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Η ομάδα της Νίκαιας κατέβαλε τα χρήματα που απαιτούνται για το Mετοχικό Κεφάλαιο ύψους 216.000 ευρώ με αποτέλεσμα να αιτηθεί ανάκληση της προηγούμενης απόφασης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Όπως είναι γνωστό, η ΕΕΑ δεν είχε χορηγήσει άδεια συμμετοχής στον Ιωνικό την περασμένη εβδομάδα και όλα έδειχναν ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινούσε με 11 ομάδες και όχι με 12.

Όμως από τη στιγμή που συμπληρώθηκε από την ομάδα της Νίκαιας το απαιτούμενο ποσό για το Μετοχικό Κεφάλαιο θεωρείται πολύ δύσκολο να μην ανακαλέσει η επιτροπή την αρχική της απόφαση και να εγκρίνει τη συμμετοχή του Ιωνικού στην Basket League.

Αυτό σημαίνει ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ύστερα από την αναβολή της μίας εβδομάδας από τον ΕΣΑΚΕ επειδή ούτε ο Ιωνικός Νικαίας, ούτε ο Χαρίλαος Τρικούπης είχαν πάρει την άδεια συμμετοχής.