Ετοιμάζεται για το ΣΕΦ ο Γιαννακόπουλος;

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να βρεθεί στο γήπεδο απόψε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ετοιμάζεται για το ΣΕΦ ο Γιαννακόπουλος;

Πρόκειται για κάτι που άφησε να εννοηθεί στην τελευταία ανακοίνωσή του. Μένει να δούμε αν θα γίνει πράξη και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνοδέψει τελικά απόψε στο ΣΕΦ την αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (19:00).

Οι σκέψεις Γιαννακόπουλου για να πάει στο ΣΕΦ είναι από χθες γνωστές και μάλιστα κάποιοι θεωρούν ότι αυτός είναι και ο λόγος που η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έκανε συστάσεις προς τον κόσμο ζητώντας να μην ασχοληθεί κανείς με προκλήσεις.

Προς στιγμήν η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει επίσημη ενημέρωση για τις προθέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ενώ σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» απειλούσαν με αποχώρηση από το ΣΕΦ σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί για τους τελικούς της Basketleague.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε δώσει το "παρών" στο ΣΕΦ και στον περσινό πέμπτο τελικό, στον οποίο οι "πράσινοι" είχαν κάνει το break κατακτώντας το πρωτάθλημα. Μάλιστα, σε μία κίνηση fair-play, τον είχαν συνοδεύσει στην θέση του οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Βέβαια, πέρσι, σε εκείνο το παιχνίδι, είχε καταφέρει να προκαλέσει με την παρουσία του στο ΣΕΦ, καθώς κατά την διάρκεια της αναμέτρησης κατευθύνθηκε στην γραμματεία του αγώνα, αφήνοντας... διάφορα γαλλικά στους διαιτητές.