Σκέψεις Γιαννακόπουλου να πάει στο ΣΕΦ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει σκέψεις ώστε να δώσει το "παρών" στον δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ, όπως και έκανε και πέρσι. Δεν έχουν ενημέρωση για το θέμα στον Ολυμπιακό.

Σκέψεις Γιαννακόπουλου να πάει στο ΣΕΦ

Ύστερα από το break του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να χάνει το πλεονέκτημα έδρας, ο ισχυρός άνδρας των "πρασίνων", Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κάνει σκέψεις ώστε να στηρίξει από κοντά την ομάδα του, δίνοντας το "παρών" στον δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ. Στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο δεν έχουν ενημέρωση για το θέμα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε δώσει το "παρών" στο ΣΕΦ και στον περσινό πέμπτο τελικό, στον οποίο οι "πράσινοι" είχαν κάνει το break κατακτώντας το πρωτάθλημα. Μάλιστα, σε μία κίνηση fair-play, τον είχαν συνοδεύσει στην θέση του οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Βέβαια, πέρσι, σε εκείνο το παιχνίδι, είχε καταφέρει να προκαλέσει με την παρουσία του στο ΣΕΦ, καθώς κατά την διάρκεια της αναμέτρησης κατευθύνθηκε στην γραμματεία του αγώνα, αφήνοντας... διάφορα γαλλικά στους διαιτητές. Είναι χαρακτηριστικό το VIDEO.