Να γιατί ο Παναθηναϊκός δεν θέλει τον Σχινά

Τo fosonline έχει το ρεπορτάζ για τους λόγους που ο Τόμι Σχινάς δεν είναι αρεστός στον Παναθηναϊκό με την ΚΕΔ να κάνει τα... χατίρια των "πρασίνων". 

Να γιατί ο Παναθηναϊκός δεν θέλει τον Σχινά

Όπως έγινε γνωστό, ο Τόμι Σχινάς, ο οποίος είναι από τους εμπειρότερους Έλληνες διαιτητές των τελευταίων ετών, "κόπηκε" από τους τελικούς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, μαζί με τους περίφημους ρέφερι της EuroLeague (Φούφης, Γκόντας, Κορομηλάς, Παπαπέτρου).

Το γεγονός δεν έγινε τυχαία. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν ούτε να... βλέπουν τον Τόμι Σχινά. Η αρχή έγινε με την διαιτησία του στον τρίτο τελικό του 2014 στο ΣΕΦ, με τους "πράσινους" να εκφράζουν μεγάλη δυσαρέσκεια. Μάλιστα, την επόμενη ημέρα της αναμέτρησης, ΜΜΕ τα οποία είναι προσκείμενα στο "τριφύλλι", είχαν βγάλει την... οργή τους για τον συγκεκριμένο ρέφερι, με αποτέλεσμα να περάσει στην "μαύρη" λίστα.

Η έντονη δυσαρέσκεια του Παναθηναϊκού για τον Τόμι Σχινά κορυφώθηκε στους περσινούς τελικούς και συγκεκριμένα στον τρίτο (4/6/2017), στον οποίο ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 64-62 στο ΣΕΦ (Σχινάς, Καρακατσούνης, Δεσλής). Από τότε δεν έχει ξανασφυρίξει τον Παναθηναϊκό και δεν παίζει και τώρα στους τελικούς παρότι διεθνής και μεγάλης εμπειρίας με δικαιολογία ότι είναι σε δικαστική διαμάχη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για όσα είχαν γίνει σε εκείνον τον τελικό του 2014. Από τότε βέβαια και παρά το γεγονός ότι υπήρχε εν εξελίξει η δικαστική διαμάχη, ο Έλληνας διαιτητής είχε σφυρίξει ξανά και τελικούς και παιχνίδια Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, αλλά μετά από τον περσινό τελικό εμφάνισαν αυτή τη δικαιολογία.

Υπάρχει όμως και ένας επιπλέον λόγος. Το περίφημο διαφημιστικό σποτ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ (μετά τον τρίτο τελικό), το οποίο έπαιξε πέρσι κατά την διάρκεια της εκπομπής του Suvivor. Ο Τόμι Σχινάς, όντας ενοχλημένος από το συγκεκριμένο περιστατικό, έκανε μήνυση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς ενημερώθηκε πως η εταιρεία παραγωγής που ασχολήθηκε με το σποτ ανήκει στον ισχυρό άνδρα των "πρασίνων". Οι δύο πλευρές από τότε βρίσκονται στα δικαστήρια.

Και τι κάνει η ΚΕΔ λοιπόν; Συνεχίζει να κάνει τα "χατίρια" του Παναθηναϊκού! Δεν είναι αρεστός στο "τριφύλλι" ο Τόμι Σχινάς; Τον... εξαφανίζουμε.