ΚΑΕ Ολυμπιακός: Έναρξη συνεργασίας με το Factory Outlet

Την έναρξη της συνεργασίας της με το εκπτωτικό πολυκατάστημα, Factory Outlet, ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. 

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Έναρξη συνεργασίας με το Factory Outlet

Σε νέα εμπορική συμφωνία ήρθε η ΚΑΕ Ολυμπιακός καθώς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με το εκπτωτικό πολυκατάστημα, Factory Outlet.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει μία νέα δυναμική συνεργασία με το FactoryOutlet, το μεγαλύτερο ελληνικό εκπτωτικό πολυκατάστημα!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλωσορίζει το Factory Outlet στην ομάδα των χορηγών της για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 και ελπίζει να συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των εταιρικών του στόχων.

Σύντομα, θα ανακοινωθεί μια σειρά από ενέργειες και πρωτοβουλίες, στο πλαίσιο της συνεργασίας, προς όφελος των φίλων της ομάδας. Επίσης, με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η επίσημη εμφάνιση του Ολυμπιακού θα διατίθεται πολύ σύντομα και στα Factory Outlet!

O Γενικός Δντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε το Factory Outlet στην δυναμική ομάδα των χορηγών μας! Είναι σημαντικό για εμάς να μας εμπιστεύονται, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, οι καλύτεροι και οι κυρίαρχοι σε κάθε τομέα της Ελληνικής και διεθνούς επιχειρηματικότητας. Ο κοινός στόχος που μας ενώνει με το Factory Outlet είναι ένας, η κατάκτηση της κορυφής και θα εργαστούμε δημιουργικά απο κοινού προς αυτή τη κατεύθυνση.»

Σχετικά με το Factory Outlet

Το Factory Outlet, το μεγαλύτερο ελληνικό εκπτωτικό πολυκατάστημα, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών, διαθέτοντας είδη επωνύμων brand και σχεδιαστών σε μοναδικά χαμηλές τιμές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τα τρία πολυκαταστήματα Factory Outlet βρίσκονται στρατηγικά τοποθετημένα αποτελώντας τον απόλυτο προορισμό shopping: στον Πειραιά στην οδό Πειραιώς 76, στο Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου - σε απόσταση μόλις 2’ από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς και στον Άγιο Στέφανο – στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του 22ου χλμ με κατεύθυνση προς Λαμία. Παράλληλα, το e-shop www.factoryoutlet.gr φέρνει την ασυναγώνιστη εμπειρία Factory σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από επώνυμες μάρκες, ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί.

Το Factory Outlet διατηρεί το σχήμα πιστότητας «Check Ιn & Win», το οποίο είναι σχεδιασμένο να προσφέρει μια σειρά αποκλειστικών προνομίων στα μέλη του, όπως δωροεπιταγές και προτεραιότητα σε προωθητικές και εκπτωτικές ενέργειες».