Δικαιουλάκος: «Προκαταρκτική συμφωνία για τον Πανιώνιο»

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τις προσπάθειες των παραγόντων του Πανιωνίου να φτάσουν σε συμφωνία και να παραδώσουν τις μετοχές της ΚΑΕ Πανιώνιος σε επενδυτικό fund

 

Δικαιουλάκος: «Προκαταρκτική συμφωνία για τον Πανιώνιο»

Oι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Γιώργο Χριστοδουλόπουλο και τους εκπροσώπους του fund, που ενδιαφέρεται να αναλάβει τις τύχες του Πανιωνίου συνεχίζονται, αλλά ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά.

Ο Χριστοδουλόπουλος κατά την σημερινή τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ διαβεβαίωσε πως ο Πανιώνιος θα λάβει μέρος στην φετινή Basket League, χωρίς όμως να αποσαφηνίσει με ποιο διοικητικό καθεστώς, αλλά και ποιες προϋποθέσεις.

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος, ο οποίος είναι γνώστης των επαφών του ιδιοκτήτη της «κυανέρυθρης» ΚΑΕ και των επενδυτών και αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, εφόσον ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Προς επιβεβαίωση των όσων είπε κατά την διάρκεια του συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος, επιβεβαιώνω ότι μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και του εντεταλμένου συμβούλου του υποψήφιου επενδυτή, κατά την οποία υπήρξε μεν προκαταρκτική συμφωνία όσον αφορά το τίμημα της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ και άλλων ζητημάτων που αφορούν στη ρύθμιση των υφιστάμενων χρεών.

Όμως η συμφωνία τέλει πλέον υπό την έγκριση των νομικών συμβούλων του υποψήφιου επενδυτή. Αν και φύσει αισιόδοξος άνθρωπος, δεδομένης της ασφυκτικής πίεσης χρόνου, δεν μπορώ να προδικάσω την ευτυχή ή μη κατάληξη της υπόθεσης».

Θυμίζουμε πως ο Πανιώνιος έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σάββατο 3 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, για το Κύπελλο, καθώς έχει ήδη πάρει μια αναβολή.

Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει γίνει απολύτως καμία κίνηση για τη στελέχωση της ομάδας, ενώ υπάρχουν και πολλά ερωτηματικά σχετικά με την αρτιότητα του φακέλου συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Η ΕΕΑ, η οποία θα εξετάσει τον σχετικό φάκελο, εκτός απροόπτου την Πέμπτη, θα πρέπει να δει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να δώσει άδεια συμμετοχής στον Πανιώνιο, κάτι το οποίο αυτή τη στιγμή φαντάζει απίθανο.