Πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

Μετά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, σε τέσσερις ΚΑΕ και μία από αυτές, ήταν ο ΠΑΟΚ.
 
Πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

Δεδομένων των όσων έχουν προηγηθεί από τη διακοπή του προηγούμενου πρωταθλήματος, τις διάφορες εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι και όλη την προηγούμενη διετία μέχρι τη διοικητική ενεργοποίηση του Θανάση Χατζόπουλου, η χορήγηση του συγκεκριμένου πιστοποιητικού, μόνο εύκολη δεν ήταν για τον ΠΑΟΚ.

Από πλευράς ΚΑΕ ΠΑΟΚ έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να παρουσιαστεί έγκαιρα ένας πλήρης φάκελος, κάτι που είχε διάφορες δυσκολίες, δεδομένου ότι οι ανοικτές υποθέσεις που ανέλαβε η νέα διοίκηση ήταν πολλές.

Οι διάφορες εκκρεμότητες που υπήρχαν, έχουν διευθετηθεί με πολύ… κόπο και το γεγονός ότι από τις 13 ομάδες που είναι να συμμετέχουν στη νέα Basket League, χορηγήθηκε πιστοποιητικό μόλις σε τέσσερις, από την πρώτη συνεδρίαση και μέσα σε αυτές, βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ, κάτι δείχνει για τη νέα διοικητική προσπάθεια που γίνεται στον Δικέφαλο εδώ και 2,5 μήνες.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της νέας σεζόν, συνεχίζεται μετ’ εμποδίων.

Χέρντον και Κακλαμανάκης συνέχισαν και σήμερα το δικό τους πρόγραμμα, παραμένοντας εκτός ομάδας λόγω τραυματισμών και σήμερα, προέκυψαν δύο ακόμα ζητήματα στη ρακέτα.

Το πιο σημαντικό, είναι αυτό του Τσαλμπούρη, ο οποίος χτύπησε στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού και θα υποβληθεί αύριο στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ λίγο πριν το τέλος της απογευματινής προπόνησης, χτύπησε και ο νεαρός Ιατρίδης, καθώς γύρισε το πόδι του.