Σούλερ: «Καλύτεροι από πέρσι, μπορώ να είμαι ηγέτης»

Ο Τζαμάλ Σούλερ τόνισε στη διάρκεια της σημερινής Media Day του Άρη πως στόχος είναι να έχουν οι κίτρινοι μια πετυχημένη σεζόν, στην οποία θα «χτίσουν» κάτι ξεχωριστό.

Σούλερ: «Καλύτεροι από πέρσι, μπορώ να είμαι ηγέτης»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ:

Για το πώς βλέπει τον ερχομό του στον Άρη και τη νέα χρονιά: "Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί επιλέχθηκα να αποτελέσω μέλος αυτής της ομάδας από τον κόουτς Καμπερίδη. Αυτό που ξέρω και αυτό που θέλω να πετύχουμε είναι να κάνουμε μια χρονιά καλύτερη από την περυσινή. Διαθέτουμε ένα ‘κράμα’ παλαιών και νέων παικτών και πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια".

Για την απόφαση του να έρθει στον Άρη: "Πιστεύω ότι αυτό που θέλω είναι να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά. Πάντα το να πηγαίνεις σε μια ομάδα είναι ένα ρίσκο. Αποτελεί ένα στοίχημα. Επομένως, θέλουμε να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, ενόψει της νέας σεζόν".

Για την ετοιμότητα του Άρη στο παιχνίδι Κυπέλλου, απέναντι στον Ιωνικό: "Είναι το ξεκίνημα ενός ταξιδιού και ανυπομονούμε να ξεκινήσει η νέα χρονιά. Υπάρχουν αρκετά κομμάτια να δουλέψουμε. Χρειάζεται χρόνος και δουλειά για να μπορέσει ο Άρης να αποκτήσει ομοιογένεια".

Για το αν έχει επηρεαστεί η καθημερινότητά του και η προπόνησή από τον κορονοϊό: "Έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο αυτή η υπόθεση. Και φυσικά και τη δική μου οικογένεια και τα συγγενικά μου πρόσωπα. Αυτό που λέω συνεχώς στους γύρω μου είναι να προσπαθήσουν να μείνουν στο σπίτι και να είναι ασφαλείς. Αυτή είναι η συμβουλή μου ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα".

Για το αν μπορεί ο Άρης να αποφύγει τις περσινές περιπέτειες: "Ο στόχος είναι να μπορέσουμε να είμαστε καλύτεροι από πέρυσι και να χτίσουμε κάτι καλύτερο από την περσινή σεζόν. Αυτό ήταν και το περιεχόμενο της συνομιλίας που είχα με τον Σάββα Καμπερίδη, πριν έρθω στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν έμπειροι παίκτες που μπορούν να παίξουν τον ρόλο του ηγέτη και να καθοδηγήσουν και τους υπόλοιπους. Περιμένουμε μια χρονιά καλύτερη από την περυσινή".

Για το γεγονός ότι θα παίξει για δεύτερη χρονιά στη Basket League και τις προσδοκίες που έχει από τον εαυτό του: "Έχω έρθει εδώ να παίξω και τον ρόλο του ηγέτη αν χρειαστεί. Μπορώ να σκοράρω, να δώσω ενέργεια, ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Να δώσω το 100% για να έχουμε μια καλή χρονιά".