Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με Βουγιούκα!


Ο 35χρονος σέντερ Ιαν Βουγιούκας είναι μια... ανάσα από την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό από τον οποίο είχε αποχωρήσει πριν από δύο μήνες

Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με Βουγιούκα!

Κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό είναι ο Ιαν Βουγιούκας, ο οποίος τις επόμενες ημέρες ξεκινά πάλι προπονήσεις στο ΟΑΚΑ

Ο 35χρονος σέντερ, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τους «πράσινους» το καλοκαίρι, δεν μπόρεσε να βρει κάποια καλή για τα δικά του δεδομένα πρόταση, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Οι κακές εμφανίσεις του Γιώργου Παπαγιάννη στα έως τώρα παιχνίδια στην προετοιμασία της ομάδας, αλλά και το γεγονός ότι οι «πράσινοι» έκριναν πως χρειάζονται έναν ακόμα παίκτη στο ρόστερ τους κυρίως για τα παιχνίδια της Α1 άλλαξαν τα δεδομένα.

Ο Γιώργος Βόβορας επικοινώνησε με τον Βουγιούκα και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σχεδόν αμέσως.

Μάλιστα ο Ελληνας σέντερ είχε συζητήσεις τόσο με τη Λάρισα και τον Κολοσσό Ρόδου, όσο και με την ΑΕΚ, αλλά δεν μπόρεσε να καταλήξει σε κάποια συμφωνία.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία των δυο πλευρών και ο Βουγιούκας να… ξαναπάρει το δρόμο για τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.