Τα είπαν με Γιώργο Χριστοδουλόπουλο οι «Πάνθηρες» για το μπάσκετ του Πανιωνίου

Συναντήθηκαν με τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου, που ανησυχούν για το μέλλον της ομάδας μπάσκετ.

Τα είπαν με Γιώργο Χριστοδουλόπουλο οι «Πάνθηρες» για το μπάσκετ του Πανιωνίου

Συνάντηση με τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο είχαν την Τρίτη (15/9) οι «Πάνθηρες», με σκοπό την ενημέρωσή τους για τα τεκταινόμενα στην ΚΑΕ.

Το "παρών" έδωσαν και μέλη του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, ενώ από πλευράς ΚΑΕ ήταν και ο Χρήστος Χριστοδούλου. Παραβρέθηκε επίσης ο Πολύδωρος Συρίγος.

Οι «Πάνθηρες», οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από έξι μέλη τους, θα πραγματοποιήσουν συνέλευση, μέσω της οποίας θα πάρουν τις αποφάσεις τους για την στάση που θα κρατήσουν με το εν λόγω τμήμα του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων:

Την προηγούμενη Τετάρτη η Συνέλευση αποφάσισε (δια της ανοιχτής ψηφοφορίας), ο Σύνδεσμος να επιδιώξει επαφή με την Κ.Α.Ε Πανιώνιος, για να συζητηθούν τα δεδομένα του τμήματος μπάσκετ.

Η συνάντηση έγινε χθες το πρωί, παρουσία μελών του Δ.Σ. του ερασιτέχνη και του προέδρου του ερασιτέχνη ενώ από πλευράς Κ.Α.Ε παρευρέθηκαν οι Χριστοδουλόπουλος, Συρίγος, Χριστοδούλου Χρήστος.

Το Panthers Club εκπροσωπήθηκε από έξι άτομα.

Απόψε στις 21:30 θα γίνει η Συνέλευση στην Θύρα 3 με βασικό άξονα αυτά που ειπώθηκαν στην συζήτηση αυτή και τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν.

Καλούμε όποιον επιθυμεί από πλευράς ερασιτέχνη και Κ.Α.Ε, να παραστεί.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας