Μάντζαρης: Κάνει προπονήσεις με την ΑΕΚ!

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν έχει έρθει ακόμη σε συμφωνία με ομάδα, με τον Έλληνα γκαρντ πλέον να έχει μπει σε ρυθμό προπονήσεων μαζί με την ομάδα της ΑΕΚ, για να καλύψει τους τραυματισμούς που υπάρχουν. 

Μάντζαρης: Κάνει προπονήσεις με την ΑΕΚ!

Ύστερα από την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό το περσινό καλοκαίρι, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να συμπληρώνει οκτώ σερί χρόνια στο μεγάλο λιμάνι, o Έλληνας γκαρντ ήρθε σε συμφωνία με την Ούνικς Καζάν.

Εκεί, όμως, παρέμεινε μέχρι τα μισά της σεζόν, καθώς στη συνέχεια επέστρεψε στη χώρα μας, για χάρη του Προμηθέα. Αποφάσισε, όμως, να αποχωρήσει από την ομάδα της Πάτρας, καθώς στόχος του ήταν να αγωνιστεί ξανά σε ομάδα επιπέδου EuroLeague.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, όμως, δεν έχει έρθει ακόμη σε συμφωνία με ομάδα, συνεχίζοντας τις ατομικές προπονήσεις. Ο 30χρονος γκαρντ, όμως, μπήκε στο πρόγραμμα της ομάδας της ΑΕΚ! Οι "κιτρινόμαυροι" αναφέρουν πως αυτό συνέβη με στόχο να καλυφθούν τα κενά που δημιουργήθηκαν με τους τραυματισμούς, καθώς τέθηκαν νοκ-άουτ για τις επόμενες μέρες οι Γιόνας Ματσιούλις, Ματ Λοτζέσκι, Δημήτρης Κατσίβελης, ενώ πρόβλημα παρουσιάστηκε και με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως δεν υπάρχει πλάνο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών για την ερχόμενη σεζόν.