Και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στον Προμηθέα!

Μετά τον Τζεχάιβα Φλόιντ και δεύτερος παίκτης του Προμηθέα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στον Προμηθέα!

Μία ημέρα μετά το κρούσμα κορονοϊού του Τζεχάιβα Φλόιντ, ο Προμηθέας Πατρών ανακοίνωσε πως βρέθηκε ακόμα ένας παίκτης, ο οποίος έχει νοσήσει από τον ιό μετά τα επαναληπτικά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν την Κυριακή (30/8) οι παίκτες, προπονητές και το υπόλοιπο σταφ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Ο Προμηθέας Πάτρας, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει πως τ’ αποτελέσματα μετά την πραγματοποίηση των χθεσινών τεστ ανίχνευσης COVID-19 για όλα τα μέλη της Ανδρικής ομάδας (αθλητές, προπονητές και το υπόλοιπο staff) ήταν αρνητικά εκτός από έναν αθλητή που διεγνώσθη θετικός και παρακολουθείται από τους αρμόδιους γιατρούς και από το ιατρικό επιτελείο μας. Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον αθλητή μας».

Η διοίκηση του Προμηθέα δεν έκανε γνωστό το όνομα του παίκτη, που έχει βρεθεί θετικός.

Στο μεταξύ ο Φλόιντ έκανε το τεστ και βρέθηκε θετικός στον ιό, ανακοινώνοντας μάλιστα ο ίδιος μέσω των social media πως είναι αυτός ο παίκτης που νοσεί και τονίζοντας πως νιώθει ήδη καλύτερα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αμερικανός νοσηλεύεται στην ειδική μονάδα αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο του Ρίου.

Ουσιαστικά λοιπόν, ο αθλητής του Προμηθέα βρίσκεται απομονωμένος σε ειδικό χώρο με ξεχωριστό σύστημα εξαερισμού και όλα τα απαραίτητα ιατρικά μέσα, ώστε να αναρρώσει σύντομα και να μην έρθει σε επαφή με τους συμπαίκτες του ή άλλους ανθρώπους.