Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Δράση μετά από 5,5 μήνες στο μπάσκετ

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έδωσαν προπονητικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ χωρίς να κρατήσουν σκορ

 

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Δράση μετά από 5,5 μήνες στο μπάσκετ

Στη δράση επέστρεψαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έστω και ανεπίσημα μετά από 5,5 μήνες απραξίας, καθώς έδωσαν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα είναι οι πρώτες ομάδες στην Ελλάδα που έδωσαν έστω και φιλικό ματς μετά τη διακοπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Οι δυο ομάδες λοιπόν είχαν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» στο κλειστό του ΟΑΚΑ, σε ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα. Τόσο για το «τριφύλλι» όσο και για την «Ένωση» ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Οι δύο προπονητές, Γιώργος Βόβορας και Ηλίας Παπαθεοδώρου, είχαν τη δυνατότητα να βγάλουν συμπεράσματα για την ετοιμότητα των ομάδων τους.

Κι όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που δεν κρατήθηκε σκορ, κάτι το οποίο δεν αναμένεται να συμβεί στα επόμενα φιλικά των δύο ομάδων, τα οποία θα έχουν κανονικά σκορ.

Από εκεί και πέρα, για τον Παναθηναϊκό δεν αγωνίστηκαν οι Γιώργος Παπαγιάννης, Λευτέρης Μποχωρίδης και Γιώργος Καλαϊτζάκης, αλλά και ο Ζακ Όγκαστ, που παραμένει στις ΗΠΑ. Αντίθετα βοήθησαν οι Γιάννης Μπουρούσης και Νίκος Δίπλαρος που συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας.

Στο φιλικό του ΟΑΚΑ οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν, με τον Πιερ Τζάκσον να αγωνίζεται για αρκετά λεπτά στην αναμέτρηση, κάνοντας -ανεπίσημο- ντεμπούτο, μαζί με τους Άαρον Ουάιτ, Νεμάνια Νέντοβιτς, Χάουαρντ Σαντ Ρος και Λεωνίδα Κασελάκη.

Την ίδια στιγμή και ο Ματ Λοτζέσκι έκανε -ανεπίσημο- ντεμπούτο, όπως και ο Κωστής Γόντικας.

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε και ο Ταϊρίς Ράις, ο οποίος έχει έρθει στην Ελλάδα και παρακολούθησε το ματς στον πάγκο της ΑΕΚ μαζί με τον Δημήτρη Κατσίβελη, που δεν αγωνίστηκε.