Σιγάλας και Γεωργαλλής στο πλευρό του Καντζούρη στον Κολοσσό!

Οι Γιώργος Σιγάλας και Γιάννης Γεωργαλλής θα είναι οι βοηθοί του Ηλία Καντζούρη στον πάγκο του Κολοσσού.

Σιγάλας και Γεωργαλλής στο πλευρό του Καντζούρη στον Κολοσσό!

Οι Γιώργος Σιγάλας και Γιάννης Γεωργαλλής θα είναι οι συνεργάτες του Ηλία Καντζούρη στον πάγκο του Κολοσσού!

Ο «Ράμπο» πρόσφερε για πολλές δεκαετίες ως αθλητής τις υπηρεσίες του στο ελληνικό μπάσκετ, αγωνιζόμενος με τις φανέλες των Παπάγου, Ολυμπιακού, Πανιωνίου, Άρη, ΠΑΟΚ και Μακεδονικού, ενώ στο εξωτερικό αγωνίστηκε σε Στεφανέλ Μιλάνο, Γρανάδα και Ρέτζιο Καλάμπρια. Επίσης, ο Σιγάλας πρόσφερε για πολλά χρόνια και στην Εθνική ομάδα, με την οποία μέτρησε 185 συμμετοχές, ενώ τη βοήθησε σε έξι Ευρωμπάσκετ, δύο Παγκόσμια, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996. Το καλοκαίρι του 2008 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, αναλαμβάνοντας τον πάγκο της Εθνικής Νέων. Έναν χρόνο αργότερα κάθισε στον πάγκο του Ερμή Λαγκαδά για μία σεζόν, το 2014 ανέλαβε το Αιγάλεω και στη συνέχεια ασχολήθηκε με Ακαδημίες. Τη σεζόν 2019/20 εργάστηκε στο πλευρό του Ηλία Καντζούρη, στον πάγκο του Ηρακλή.

Ο Γιάννης Γεωργαλλής, έπειτα από μία πλούσια καριέρα ως αθλητής, όπου υπηρέτησε τον Κολοσσό για περίπου μία δεκαετία και διετέλεσε και αρχηγός του, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το καλοκαίρι του 2019. Από το καλοκαίρι του 2020, λοιπόν, ο Γεωργαλλής θα είναι μέλος του προπονητικού επιτελείου των «θαλασσί», με την ΚΑΕ Κολοσσός να του εύχεται ολόψυχα καλή αρχή και κάθε επιτυχία στη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του.

Η δήλωση του Γιώργου Σιγάλα:

«Ήταν ευχής έργο που βρέθηκε ο επόμενος σταθμός της προπονητικής μου καριέρας στο πλευρό του Ηλία Καντζούρη στον Κολοσσό. Είναι μία ομάδα που δεν έχει δώσει δικαιώματα όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στην Α1 και γενικά στο επαγγελματικό μπάσκετ. Ελπίζω να κάνουμε μία καλή δουλειά μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και η διοίκηση έξω από αυτό. Εύχομαι να είμαστε σε θέση να δουλέψουμε για το καλύτερο δυνατό, ώστε να παρουσιάσουμε και το καλύτερο δυνατό στο παρκέ».

Η δήλωση του Γιάννη Γεωργαλλή:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα από άλλο πόστο. Έχω μιλήσει ήδη με τον κόουτς Καντζούρη και είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω σε αυτή τη νέα πρόκληση. Ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά, με αυτά τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί. Γενικά, εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας».