Ολυμπιακός Β': Ο Βαγγέλης Τζόλος αποχαιρέτησε τους «ερυθρόλευκους» (pic)

Ο Βαγγέλης Τζόλος αποτελεί παρελθόν από την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού και ο Έλληνας γκαρντ ευχαρίστησε τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» για την ευκαιρία που του δόθηκε να αγωνιστεί στην ομάδα του Πειραιά. 

Ολυμπιακός Β': Ο Βαγγέλης Τζόλος αποχαιρέτησε τους «ερυθρόλευκους» (pic)

Το δικό του «αντίο» στον Ολυμπιακό Β' είπε ο Βαγγέλης Τζόλος. Ο Έλληνας γκαρντ αποτελεί παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό της αναπτυξιακής ομάδας των Πειραιωτών και ο ίδιος με μήνυμα του στα social media ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τους «ερυθρόλευκους».

Να σημειωθεί, πως ο Βαγγέλης Τζόλος σε 21 παιχνίδια είχε 10,9 πόντους κατά μέσο όρο με 4,2 ασίστ ανά ματς σε 27 λεπτά συμμετοχής της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του #olympiacosbc για την συνεργασίας μας! Ήμουν πολύ τυχερός που υπήρξα μέλος αυτού του τεράστιου συλλόγου!Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλο το προπονητικό Stuff του συμπαίχτες μου και τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν..Εχω να θυμάμαι μόνο καλές στιγμές και αυτήν την χρόνια θα την θυμάμαι για ΠΑΝΤΑ!

Η μόνη πικρία που μου μένει είναι πως η προσπάθεια όλων μας με όλα αυτά που συνέβησαν δεν μας επέτρεψε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας και όλη αυτήν την τρομερή πορεία που είχαμε κάνει και σίγουρα στο τέλος θα είχε πολύ θετικά αποτελέσματα! Εύχομαι υγεία σε όλους και καλή συνέχεια».