Ολυμπιακός: Ασκούνται πιέσεις να παίξει στην Α1

Το γεγονός ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ή κάποιος άνθρωπος της επιρροής του δεν κατεβαίνει στις εκλογές της ΕΟΚ έχει κάνει αρκετούς ανθρώπους στον ΕΣΑΚΕ να προσεγγίσουν τον Ολυμπιακό μιλώντας του για επιστροφή στην Α1.

Ολυμπιακός: Ασκούνται πιέσεις να παίξει στην Α1

Oι ερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 6 Σεπτεμβρίου. Στη μάχη για την προεδρία της Ομοσπονδίας έχουν ήδη μπει οι Παναγιώτης Φασούλας (έχει μεγάλη στήριξη από παλαίμαχους αθλητές και όχι μόνο), Βαγγέλης Λιόλιος (φημολογείται πως είναι στο πλευρό του ο Λευτέρης Αυγενάκης), Τάσος Δελημπαλταδάκης (ο πολύπειρος ατζέντης που έκανε πρόταση για ντραφτ στο ελληνικό πρωτάθλημα), αλλά και ο Γιάννης Σγουρός.

Υπήρχε έντονη φημολογία, αλλά και σιγουριά, πως θα κατέβαινε και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ή τουλάχιστον άνθρωπος της εμπιστοσύνης και της επιρροής του. Τελικά, όμως, ο επί σειρά ετών παράγοντας του ελληνικού μπάσκετ έχει πάρει την απόφαση να μη συνεχίσει! Ναι, δεν θα είναι υποψήφιος. Μάλιστα, δεν πρόκειται να καταφύγει σε οποιαδήποτε κίνηση για το όριο ηλικίας, δείχνοντας σεβασμό στον νέο αθλητικό νόμο.

Το γεγονός, λοιπόν, πως ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα αποχωρήσει από την ΕΟΚ, έχει κάνει αρκετούς ανθρώπους στον ΕΣΑΚΕ να πλησιάσουν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού μιλώντας τους περί της επιστροφής τους στην Α1...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο σημερινό (29/7) ΦΩΣ με ένα κλικ!