Ρόμπερτς: «Όλοι είπαμε "ευχαριστώ" στον Παπανικολάου»

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς μίλησε για το θρίλερ-ματς με τον Προμηθέα Πάτρας και τη συνέχεια της σειράς των ημιτελικών της Basket League.

Ρόμπερτς: «Όλοι είπαμε "ευχαριστώ" στον Παπανικολάου»

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν προβληματισμένος από την τροπή που πήρε το ματς: «Χάσαμε μια διαφορά, βρεθήκαμε να χάνουμε με έξι πόντους στο τέλος, ενώ κερδίζαμε με διψήφια νούμερα, αλλά η λέξη «ανησυχούμε» δεν είναι η σωστή. Θα πρέπει να δούμε τι έγινε και να το φτιάξουμε. Είναι καλό να μαθαίνεις μέσα από νίκες και να χρησιμοποιήσουμε ότι μάθαμε τις επόμενες δύο μέρες, να βελτιωθούμε σε άμυνα και επίθεση και να πάμε στο τρίτο παιχνίδι».

Ο Ρόμπερτς παραδέχτηκε ότι η ζώνη που χρησιμοποίησε ο Μάκης Γιατράς δυσκόλεψε τους ερυθρόλευκους: «Γίναμε ξαφνικά πιο στατικοί, ενώ πριν κινούμασταν, δημιουργούσαμε ελεύθερα σουτ…. Ξαφνικά χάσαμε τις καλές αποστάσεις και δεν ήμασταν το ίδιο καλοί στην επίθεση, κάτι που έπαιξε ρόλο και στην άμυνά μας» είπε.

Έστω κι έτσι, πάντως ο Ολυμπιακός έφτασε στο 2-0 και βρίσκεται μια νίκη πριν από τους τελικούς. «Είναι μια νίκη και αυτό είναι που κρατάμε. Δεν είναι καλό συναίσθημα να έχεις τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα και να τον χάνεις. Ευτυχώς νικήσαμε και θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι την επόμενη φορά και έτοιμοι για οτιδήποτε παρουσιαστεί στο παρκέ».

Ο Ρόμπερτς σχολίασε και το τρίποντο που πέτυχε ο Κώστας Παπανικολάου στα 13’’ πριν από το φινάλε: «Αν δεν είχε ευστοχήσει, ποιος ξέρει τι θα γινόταν τώρα…Τι να του πούμε; Του είπαμε όλοι «ευχαριστώ». Ήταν ένα πολύ μεγάλο σουτ και έσωσε πολλά με αυτό!»