Ηρακλής: Ανανέωσε ο Χάνλαν (pic)

Ο Ηρακλής ανανέωσε το συμβόλαιο του Ολίβιερ Χάνλαν και θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στο «γηραιοό»

Ηρακλής: Ανανέωσε ο Χάνλαν (pic)

Φέτος ο "Όλι" είχε 16.3 πόντους μέσο όρο σε 20 αγώνες με 30 λεπτά μ.ο. συμμετοχής, με 57% στα δίποντα, 32% στα τρίποντα και 81% στις βολές, 3.5 ασίστ, 3.5 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο ανά ματς. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του στους περισσότερους αγώνες οδήγησαν το Ελληνικό μπασκετικό κοινό να τον ψηφίσει μέσα στους κορυφαίους του πρωταθλήματος και να πάρει μέρος στο φετινό All Star Game (μαζί με τον Βασίλη Καββαδά).

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017 με ικανοποίηση ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Ολίβιερ Χάνλαν. Ο "Όλι" συνεχίζει για δεύτερη χρονιά μαζί μας και ανυπομονούμε να τον έχουμε και πάλι κοντά μας για να κάνουμε ακόμη ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με όσα πετύχαμε ήδη.

Ο Καναδός γκαρντ (28, 1.93) συμφώνησε για μια ακόμη σεζόν με την Ομάδα μας και αναμένεται σύντομα στη Θεσσαλονίκη για να αρχίσει προετοιμασία μαζί μας ενόψει των απαιτητικών υποχρεώσεων μας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Θυμίζουμε το βιογραφικό του, αν και οι φίλοι της Ομάδας μας και γενικώς οι Έλληνες φίλαθλοι της Basket League τον γνωρίζουν πλέον πολύ... καλά!

Ο Χάνλαν, μέλος της Εθνικής Ομάδας του Καναδά, γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1993 στο Αιλμάρ (προάστιο του Κεμπέκ), φοίτησε στο γυμνάσιο του Νιου Χάμπτον και κατόπιν στο Κολέγιο της Βοστόνης (Boston College, όπου είχε 15.4 πόντους σε 31 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής.

Αφού επιλέχθηκε ως ACC Rookie of the Year, το 2013, και στην All American πεντάδα το 2015, επιλέχθηκε, την ίδια σεζόν, στο νούμερο 42 του ντραφτ του ΝΒΑ από τους Γιούτα Τζαζ, με τους οποίους συμμετείχε στο τότε Summer League»

#Renewal_Alert ????????????????????? Συνεχίζουμε μαζί! Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017 με ικανοποίηση ανακοινώνει τη συνέχιση...

Δημοσιεύτηκε από Iraklis BC / Ηρακλής Θεσσαλονίκης Καλαθοσφαίριση στις Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020