Η Λάρισα ευχαρίστησε τον κόσμο της

Η διοίκηση της ΚΑΕ Λάρισα εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη συμπαράσταση φιλάθλων και πολιτικών στην υπόθεση της αποβολής της από τη Basket League

Η Λάρισα ευχαρίστησε τον κόσμο της

Η Λάρισα βρέθηκε για λίγες ημέρες εκτός… μπάσκετ, καθώς η ΕΕΑ αρχικά είχε αποφασίσει την αποβολή της από τη Basket League.

Ωστόσο με νέα απόφασή της η επιτροπή αναίρεσε την αρχική και έτσι οι Θεσσαλοί θα παίξουν κανονικά στην Α1 κατηγορία.

Στο διάστημα αυτό η στήριξη των φιλάθλων, όπως και του πολιτικού κόσμου της πόλης, ήταν μεγάλη και για αυτό οι διοικούντες την ΚΑΕ εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση, που ανέφερε:

«Σας ευχαριστούμε! Το τελευταίο διάστημα η ομάδα μας λόγω ενός τυπικού λογιστικού λάθους περνάει μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, η οποία ελπίζουμε να τελειώσει θετικά και ευχάριστα, καθώς οι εξηγήσεις που δώσαμε και τα απαραίτητα παραστατικά που προσκομίσαμε στην ΕΕΑ θεωρούμε πως θα μας δικαιώσουν.

Ωστόσο, σε αυτήν τη δυσκολία αυτό που μας έδωσε κουράγιο και δύναμη να διεκδικήσουμε τη δικαίωσή μας ήταν η συμπαράσταση όλων των Λαρισαίων.

Συμπαράσταση από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο της πόλης, τους τοπικούς φορείς και βέβαια από τους φιλάθλους της ομάδας μας, που αντιλαμβανόμενοι τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε αισθάνονται την ΚΑΕ Λάρισα ως αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης και της καθημερινότητάς τους. Σας ευχαριστούμε!».