Έτοιμος ο Ολυμπιακός για το 2-0 επί του Προμηθέα

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το 2-0 επί του Προμηθέα. Ζητούμενο να συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις και να βρουν ρυθμό οι μέχρι πρότινος τραυματίες. 

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για το 2-0 επί του Προμηθέα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς κόντρα στον Προμηθέα. Τζάμπολ το απόγευμα (19:30) του Σαββάτου (26/5) στο ΣΕΦ, με τους Πειραιώτες να αναμένουν μία περισσότερο θερμή συμπαράσταση από τους φιλάθλους τους, καθώς στο πρώτο ματς βρέθηκαν κάτι λιγότερο από 1.000.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Ζητούμενο για τους Πειραιώτες είναι να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, καθώς στο πρώτο ματς έπιασαν υψηλή απόδοση, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση έχοντας έξοχα ποσοστά ευστοχίας σε δίποντα (29/42-69%) και τρίποντα (13/24-54%), σημειώνοντας 108 πόντους στην επίθεση, παίρνοντας την επικράτηση με +37 (108-71). Ο Ολυμπιακός έπαιξε ομαδικό μπάσκετ και μέτρησε 31 ασίστ, πετυχαίνοντας παράλληλα 25 πόντους σε καταστάσεις αιφνιδιασμού, κυνηγώντας το γρήγορο καλάθι.

Έξτρα ζητούμενο να βρουν ρυθμό οι μέχρι πρότινος τραυματίες παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένει από τους Γιώργο Πρίντεζη και Νίκολα Μιλουτίνοβ να βρουν ρυθμό και να βρουν τα πατήματα τους, ώστε να ενισχύσουν στον επιθυμητό βαθμό την "ερυθρόλευκη" φροντ-λάιν. Χαμόγελα στο μεγάλο λιμάνι για την αγωνιστική άνοδο του Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος έχει κάνει το βήμα μπροστά στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού.