ΕΣΑΚΕ: Συζήτησαν για την αποβολή του Ιωνικού και… μένει με ΑΦΜ του Διαγόρα!

Στον ΕΣΑΚΕ μαζεύτηκαν για να συζητήσουν την αποβολή του Ιωνικού Νικαίας λόγω συσσωρευμένων χρεών και τελικά... μένει, με το ΑΦΜ του Διαγόρα Δρυοπιδέων, δεύτερου από την Α2.

ΕΣΑΚΕ: Συζήτησαν για την αποβολή του Ιωνικού και… μένει με ΑΦΜ του Διαγόρα!

Ελλάς το μεγαλείο σου ή να το αποτυπώσουμε πιο σωστά, ΕΣΑΚΕ το μεγαλείο σου. Ακόμα μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του Συνδέσμου. Υπήρχε προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο, με τη νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού να κάνει ντεμπούτο και συγκεντρώθηκαν με κύριο θέμα στην ατζέντα την αποβολή του Ιωνικού Νικαίας λόγω συσσωρευμένων χρεών.

Ελάτε όμως που ο Ιωνικός όχι μόνο δεν θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα, αλλά θα συνεχίσει να συμμετέχει με το ΑΦΜ του Διαγόρα Δρυοπιδέων. Της ομάδας που τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα της Α2 και ανέβηκε πίσω από τον Χαρίλαο Τρικούπη.

Ο Διαγόρας είχε στείλει έγγραφο στον ΕΣΑΚΕ με τον οποίο δήλωνε τελικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα (εκεί που όλα έδειχναν πως δεν μπορούσε) και εντέλει ο τρόπος ήταν αυτός.

Η νέα ομάδα θα λέγεται Ιωνικός 1965 και έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της, καθώς υπάρχουν συζητήσεις με τον Στέργιο Κουφό.