Συγχαρητήρια του ΠτΔ και των πολιτικών στην ΑΕΚ

«Θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη και επάξια ευρωπαϊκή σας διάκριση», απηύθυνε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος στην ομάδα της ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου του Basketball Champions League.

Συγχαρητήρια του ΠτΔ και των πολιτικών στην ΑΕΚ

Βασιλειάδης: «Ο ελληνικός αθλητισμός στέκεται στα πόδια του»

Την πεποίθηση του ότι ο «ελληνικός αθλητισμός στέκεται στα πόδια του», εξέφρασε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μετά την κατάκτηση του Basketball Champions League από την ΑΕΚ και την επιστροφή της Ένωσης στον ευρωπαϊκό «θρόνο» της.

«Μια ακόμα ελληνική ομάδα πήρε ακόμα ένα ευρωπαϊκό Κύπελλο. Ο ελληνικός αθλητισμός στέκεται στα πόδια του», είπε αρχικά στην ΕΡΤ ο υφυπουργός και πρόσθεσε: «Μια ωραία διοργάνωση, μια μεγάλη επιτυχία. Φεύγουμε από την κρίση, τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Τέτοιες βραδιές και τέτοιες διοργανώσεις μας κάνουν να το πιστεύουμε περισσότερο. Θέλει πολλή δουλειά, όλη η Ελλάδα χαίρεται με μια ελληνική ομάδα που πήρε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Μεγάλη στιγμή».

Κ. Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της ΑΕΚ και σε όσους συνέβαλαν να μας κάνουν απόψε υπερήφανους

«Μπράβο ΑΕΚ! Τεράστια επιτυχία και μάλιστα στην επέτειο των 50 ετών από τον πρώτο μεγάλο άθλο της. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και σε όσους συνέβαλαν να μας κάνουν απόψε υπερήφανους»! αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter για την επιτυχία της ΑΕΚ που στέφθηκε πρωταθλήτρια του Basketball Champions League.

Συγχαρητήρια από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, για την επιτυχία της ΑΕΚ

Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ, που στέφθηκε πρωταθλήτρια του Basketball Champions League, από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη.
«Συγχαρητήρια στην ομάδα, συγχαρητήρια στην τεχνική ηγεσία, συγχαρητήρια στους παίκτες.
Αυτή η επιτυχία αποδεικνύει στην πράξη ότι όταν δουλεύεις με ζήλο, με πάθος, μπορείς να κατακτήσεις την κορυφή», αναφέρει ο κ. Λεβέντης.

Π.Καμμένος: Σήμερα βασίλισσα της Ευρώπης στο μπάσκετ είναι η ΑΕΚ. Η Ελλάδα επιστρέφει

«Καλωσορίζουμε τον Πρίγκιπα του Μονακό αλλά σήμερα βασίλισσα της Ευρώπης στο μπάσκετ είναι η ΑΕΚ. Η Ελλάδα επιστρέφει» αναφέρει ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρττητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με ανάρτησή του στο twitter, για την επιτυχία της ΑΕΚ.

ΠΣΑΚ: «ΜΠΡΑΒΟ ΑΕΚ, ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΑΔΑ»

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την κατάκτηση του Basketball Champions League από την ΑΕΚ, εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ). Αναλυτικά η ανακοίνωση, η οποία έχει τίτλο «ΜΠΡΑΒΟ ΑΕΚ, ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΑΔΑ»:


«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, συγχαίρει την ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου στο Basketball Champions League.


Ολα τα παιδιά μας έδωσαν μεγάλη χαρά και είμαστε υπερήφανοι που η ΑΕΚ επέστρεψε στους ευρωπαικούς τίτλους και η Ελλάδα παρέμεινε στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπασκετ.
Η διοργάνωση ήταν άρτια, η ατμόσφαιρα υπέροχη και το φινάλε συγκλονιστικό.
Ευχαριστούμε για ολα.
Η ιστορία συνεχίζεται... ».

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Κάνατε υπερήφανους όλους τους ΑΕΚτζήδες!»

Τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Basketball Champions League έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ στην ΚΑΕ.
Η σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ στο Facebook:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ συγχαίρει την ΚΑΕ ΑΕΚ για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του Champions League στο μπάσκετ. Σας είχαμε πει ότι από εσάς περιμένουμε ένα τρόπαιο ευρωπαϊκό και μας δικαιώσατε! Ολοκληρώσατε κατά τον καλύτερο τρόπο ένα μαγικό τριήμερο για τον κόσμο της ομάδας μας!

Κάνατε υπερήφανους όλους τους ΑΕΚτζήδες! Η Βασίλισσα του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι και πάλι εδώ, πενήντα χρόνια μετά τον άθλο του ‘68, χάρη στις δικές σας προσπάθειες και τη δική σας συνέπεια!

Προχωράμε μαζί! Και είμαστε ακόμα στην αρχή! Θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποδοχή, την αποθέωση και τη φιλοξενία της πρωταθλήτριας Ελλάδας στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ