ΑΕΚ - Γιαννόπουλος: «Δεν κερδίσαμε τίτλο επειδή νικήσαμε τον Παναθηναϊκό»

O Xάρης Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στην Αντβέρπ, ενώ μίλησε και για την επικράτηση της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΑΕΚ - Γιαννόπουλος: «Δεν κερδίσαμε τίτλο επειδή νικήσαμε τον Παναθηναϊκό»

Ο Χάρης Γιαννόπουλος ήταν από τους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ στην επικράτηση της "Ένωσης" κόντρα στον Παναθηναϊκό. Με την "Ένωση" να βρίσκεται στο Βέλγιο για το παιχνίδι με την Αντβέρπ (8/1), ο φόργουορντ των "κιτρινόμαυρων" δήλωσε τα εξής: "Εννοείται πως τα πόδια έχουν μείνει στο έδαφος. Είμαστε όλοι πολύ έμπειροι παίκτες. Ήταν μια σημαντική νίκη αλλά δεν παύει να είναι απλά μια νίκη. Δεν αλλάζει κάτι. Δεν κερδίσαμε τίτλο, δεν κερδίσαμε κάτι που θα βρεθεί στην οροφή του ΟΑΚΑ. Οπότε συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και με την ίδια δίψα και την ίδια θέληση.

Η Αντβέρπ είναι πάρα πολύ αθλητική ομάδα. Πηγαίνει με δύναμη στα ριμπάουντ. Μπορεί να μην έχουν τόση ποιότητα σαν παίκτες, είναι νεαροί και όλοι είναι αθλητικοί και εξίσου διψασμένοι. Αν δεν ματσάρουμε την ενέργεια και τη θέληση θα έχουμε πρόβλημα. το κλειδί θα είναι η άμυνα και ο περιορισμός της Αντβέρπ στο τρανζίσιον παιχνίδι".