BCL: Μάχη ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Τενερίφη- Προμηθέα για μια θέση στους «8»

Μεγάλα παιχνίδια απόψε (13/3) στο Basketball Champions League ανάμεσα σε ΑΕΚ -ΠΑΟΚ και Τενερίφη-Προμηθέα με στόχο την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

BCL: Μάχη ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Τενερίφη- Προμηθέα για μια θέση στους «8»

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ απόψε στο ΟΑΚΑ (13/3,19:30) για να γίνει γνωστό ποια ομάδα θα προκριθεί στη φάση των «8» του Basketball Champions League. Η «Ένωση» είναι το φαβορί της αναμέτρησης καθώς πήρε διαφορά 9 πόντων έναντι του «Δικεφάλου του Βορρά» (84-75) από τον πρώτο αγώνα στην Πυλαία, για τη φάση των «16».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Λουκά Μπάνκι δεν υπολογίζει στους Βασίλη Ξανθόπουλο και Βασίλη Καββαδά ενώ αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή του Τζόρνταν Θίοντορ. Απο την άλλη μεριά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τζαμάλ Τζόουνς, ο οποίος θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο Προμηθέας αντιμετωπίζει στην Ισπανία την Τενερίφη (13/3,21:30) θέλοντας να κάνει την έκπληξη και να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά έχει το πλεονέκτημα του +12 από τον πρώτο αγώνα όταν και κέρδισε (69-57) στην Πάτρα. Ο Προμηθέας θα αγωνιστεί χωρίς Ολεξάντερ Λίποβι ενώ στην αποστολή για την Ισπανία θα βρίσκονται κανονικά Μπράουν και Χολ.