Μπράουν: «Υπόσχομαι να φέρουμε τον τίτλο»
Οι δηλώσεις του αθλητή της ΑΕΚ, Γκρεγκ Μπράουν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Μάλαγα.
Πανευτυχής με την πρόκριση, αλλά και προσηλωμένος πλέον στον τελικό του Basketball Champions League εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Γκρεγκ Μπράουν. Ο Αμερικανός σέντερ της ΑΕΚ είχε 8 πόντους και 7 ριμπάουντ στη νίκη επί της Μάλαγα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:
«Ο κόουτς Σάκοτα μας είπε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, ότι είχε πει και ο Κόμπε Μπράιαντ: "η δουλειά δεν τελείωσε".
Θα το χαρούμε, αλλά δε θα το πανηγυρίσουμε γιατί έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Παλεύουμε για το δεύτερο τίτλο μας στο BCL. Θα το απολαύσουμε, εγώ προσωπικά είμαι τόσο χαρούμενος, είμαι σε σοκ! Θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο».
Για τη Ρίτας στον τελικό του Σαββάτου:
«Είναι πολύ γρήγοροι, δυνατοί και θα είναι ένα σκληρό ματς. Υπόσχομαι να φέρουμε πίσω στην Αθήνα το Κύπελλο».