Μπάνκι: Τα παιχνίδια πλέον έχουν χαρακτήρα ...νοκ άουτ

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ικανοποιημένος μετά την αποψινή νίκη είπε

Μπάνκι: Τα παιχνίδια πλέον έχουν χαρακτήρα ...νοκ άουτ

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι δήλωσε μετά τη σημερινή νίκη επί της Νίμπουρκ: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για αυτή τη νίκη. Είναι πολύ σημαντική για το ρεκόρ μας, αλλά και για τον τρόπο που ήρθε. Επίσης, έδειξε στους παίκτες τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Πλέον τα παιχνίδια έχουν χαρακτήρα… νοκ-άουτ.
Για τη Νίμπουρκ ήταν πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι επειδή είναι τελευταία στον όμιλο και δεν έχει περιθώρια. Έπρεπε να κρατήσω συγκεντρωμένη την ομάδα. Από τη μεριά μας, δείξαμε υπομονή, αν και δεν είχαμε ρυθμό κόντρα σε μια σκληρή άμυνα. Κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και οι ψηλοί μας έδειξαν καλά στοιχεία στον επιθετικό τομέα. Είναι σημαντικό που δείξαμε βελτίωση στον τομέα των ριμπάουντ μέσα στο ίδιο το παιχνίδι».

O προπονητής της Νίμπουρκ, Όρεν Αμιέλ είπε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Χρησιμοποίησε την εμπειρία των παικτών της για να φτάσει στη νίκη. Είχε κάποιους καθοριστικούς παίκτες που έκαναν τη διαφορά στα κρίσιμα σημεία.

Είμαι ικανοποιημένος για τους παίκτες μου. Παίξαμε πολύ καλά και ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία από τις δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου και μία από τις καλύτερες της διοργάνωσης. Είναι σκληρό να χάνεις με αυτόν τον τρόπο».