Προμηθέας: Αποφασισμένος για την πρόκριση κόντρα στη Χάποελ Χολόν

Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει τη Χάποελ Χολόν και θέλει τη νίκη για να «κλειδώσει» την πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Προμηθέας: Αποφασισμένος για την πρόκριση κόντρα στη Χάποελ Χολόν

Ο Προμηθέας υποδέχεται στις 19:00 τη Χάποελ Χολόν σε ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι της 5ης και προ τελευταίας αγωνιστικής στη φάση των «16» του BCL αποφασισμένος να γράψει ιστορία. Πώς; Νικώντας την ισραηλινή ομάδα και «κλειδώνοντας» τη μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, χωρίς να περιμένει την τελευταία αγωνιστική.

H ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου αντιμετωπίζει τη Χάποελ με την πρέπουσα σοβαρότητα και σεβασμό, καθώς θα τα παίξει όλα για όλα στο κυνήγι της 2ης θέσης της βαθμολογίας, αναζητώντας το μεγάλο διπλό.

Ο Προμηθέας έχει στα υπέρ του το νικηφόρο 74-65 του α’ γύρου στην ουδέτερη Ουγγαρία, ενώ θέλει τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες για την πρώτη θέση του ομίλου και το πλεονέκτημα έδρας στο δρόμο για το φάιναλ φορ.

Κάτι που θα συμβεί αν ο Προμηθέας κάνει το «2 στα 2» και η Μούρθια χάσει τουλάχιστον μια φορά (είτε εντός από την ΑΕΚ, είτε από τη Χάποελ Χολόν στην Ουγγαρία).

Η βαθμολογία:

Μούρθια 4-1
Προμηθέας 3-1
Χάποελ Χολόν 2-2
ΑΕΚ 0-5