«Η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει τον Μαντάρ»

Ο Ισραηλινός πλέι μέικερ Γιαμ Μαντάρ είναι παροπλισμένος από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη Φενέρμπαχτσε και η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει να τον αποκτήσει

«Η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει τον Μαντάρ»

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει να ενισχυθεί πολύ σοβαρά ενόψει της τελικής φάσης του BCL και έχει βάλει ως μεγάλο στόχο την απόκτηση του Γιαμ Μαντάρ.

Όπως αναφέρει το «Sport5», η ομάδα του Ηλία Καντζούρη θέλει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά της για να φτάσει στην κατάκτηση του BCL, έχοντας βάλει στο μάτι τον πλέι μέικερ της Φενέρμπαχτσε.

Ο Ισραηλινός άσος με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής όπως πριν, κάτι που έχει φέρει δυσφορία στην πλευρά του παίκτη, που όμως έχει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Υπενθυμίζουμε πως στο Basketball Champions League δεν έχει ακόμα εκπνεύσει η διορία απόκτησης παίκτη, όπως στην EuroLeague και υπάρχει περιθώριο μέχρι την 1η Απριλίου.

O Μαντάρ τη φετινή σεζόν στην EuroLeague μετράει 4,8 πόντους, 1,3 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ ανά 14:22 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο σε 25 παιχνίδια.