BCL: Στον τελικό του φάιναλ φορ Χάποελ Ιερουσαλήμ και Βόννη! (highlights)

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ πέρασε στον τελικό του φάιναλ φορ του BCL, καθώς νίκησε την Τενερίφη με 69-68 - Αντίπαλός της η Βόννη που έκανε την έκπληξη κερδίζοντας 69-67 την οικοδέσποινα Μάλαγα!

BCL: Στον τελικό του φάιναλ φορ Χάποελ Ιερουσαλήμ και Βόννη! (highlights)

Στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ φορ του BCL στη Μάλαγα, η Χάποελ Ιερουσαλήμ ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κέρδισε την κάτοχο του τίτλου Τενερίφη με 69-68 και πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής! Στο φινάλε αστόχησε σε τρίποντο για τους Ισπανούς ο Φιτιπάλδο.

Πρωταγωνιστές των Ισραηλινών οι Κάρινγκτον (19π.), Βένε (15π.), Ράντολφ (12π.) και Μπράουν (11π.). Για την Τενερίφη κορυφαίοι οι Χουέρτας (20π.) και Σερμαντίνι (18π.).

Στον δεύτερο ημιτελικό, η Βόννη σε ένα εξίσου δραματικό ματς, έκανε την έκπληξη, επικρατώντας της οικοδέσποινας Μάλαγα με 69-67! Μοιραίος για την Ουνικάχα ο Κέντρικ Πέρι, ο οποίος αστόχησε σε τρίποντο στην εκπνοή.

Σορτς (21π.), Ντελάνι (13π.) και Χόκινς (13π.) κορυφαίοι των Γερμανών που θα κοντραριστούν στον τελικό με τη Χάποελ! Για τους Ανδαλουσιάνους από 12π. είχαν Μπριζουέλα, Έτζιμ και Πέρι.