Χάποελ Ιερουσαλήμ για Άνω Λιόσια: «Τρομοκρατική επίθεση στους φιλάθλους μας»

Καταγγελίες για σοβαρά επεισόδια και επίθεση στους φιλάθλους της από την Χάπολ Ιερουσαλήμ για τον αγώνα με την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια.

Χάποελ Ιερουσαλήμ για Άνω Λιόσια: «Τρομοκρατική επίθεση στους φιλάθλους μας»

Μετά τα όσα έλαβαν χώρα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για το δεύτερο ματς της προημιτελικής σειράς του Basketball Champions League με την ΑΕΚ, η Χάποελ Ιερουσαλήμ εξέδωσε τη θέση της στο Twitter για τα επεισόδια κάνοντας λόγο «για τρομοκρατική επίθεση εναντίον των φιλάθλων της», ενώ τονίζει ότι ο αγώνας συνεχίστηκε για να μην κινδυνεύσουν ζωές».

Αναλυτικά η θέση της ομάδας:

«Η Χάποελ βλέπει τα γεγονότα της Αθήνας σαν τρομοκρατική επίθεση εναντίον των Ισραηλινών φιλάθλων που ταξίδεψαν ομαδικά για να υποστηρίξουν την ομάδα τους όπως κάνουν εδώ και χρόνια. Στο μέσο του αγώνα ελέγξαμε όλα τα δεδομένα, όμως η απομάκρυνσή τους από το γήπεδο απορρίφθηκε καθώς οι Έλληνες οπαδοί τους είχαν περικυκλώσει και υπήρχε πραγματικός κίνδυνος σοβαρής επίθεσης έξω από το γήπεδο.

Η διακοπή ήταν επίσης μία πιθανότητα που εξετάστηκε, όμως η αστυνομία προειδοποίησε ότι μία τέτοια απόφαση θα οδηγούσε σε χάος και θα έθετε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Έτσι, αποφασίστηκε για λόγους ασφαλείας να συνεχιστεί ο αγώνας. Η Χάποελ αγαπά και στέκεται τους οπαδούς που ταξίδεψαν για να στηρίξουν την ομάδα κάτω από δύσκολες συνθήκες και λυπάται για την τραυματική εμπειρία που πέρασαν. Ο σύλλογος δεν θα μείνει σιωπηλός και θα προχωρήσει σε σοβαρή καταγγελία στη FIBA».