Ράιλι: «Στο δεύτερο ημίχρονο... ξεμείναμε από βενζίνη»

Ο Τζέιλεν Ράιλι μίλησε για το τι οδήγησε στην ήττα του ΠΑΟΚ από την Ρίτας. 

Ράιλι: «Στο δεύτερο ημίχρονο... ξεμείναμε από βενζίνη»

Ο ΠΑΟΚ «κατέρρευσε» στο δεύτερο ημίχρονο, γνώρισε τη «συντριβή» με 82-63 στη Λιθουανία από τη Ρίτας Βίλνιους και αποκλείστηκε από το Basketball Champions League

Ο Τζέιλεν Ράιλι ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ με 21 πόντους όμως δεν έφτανε η εμφάνισή του. Μετά το ματς, ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε τόσο στην αναμέτρηση όσο και στον ελαφρύ τραυματισμό του στο τέλος του αγώνα:

«Θέλω πρώτα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας. Ήρθαν μαζί μας, μας στήριξαν και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τους το ανταποδώσουμε με μια νίκη. Συγχαρητήρια στη Ρίτας, έπαιξε καλύτερα και πήρε την πρόκριση».

Προσπαθήσαμε να είμαστε κοντά στο σκορ και τα καταφέραμε στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο, ξεμείναμε από… βενζίνη, κάναμε πολλά λάθη. Δεν είχαμε ενέργεια και δεν μπορέσαμε να τους σταματήσουμε. Θα γυρίσουμε στο γήπεδο και πρέπει να διορθώσουμε όσα δεν κάναμε σωστά».

Για τον τραυματισμό του: «Θα πρέπει να το δούμε στη Θεσσαλονίκη. Είχα ένα χτύπημα στο γόνατό μου, θα γυρίσουμε και θα ετοιμαστώ για το παιχνίδι της Κυριακής (σ.σ. με τον Άρη). Ελπίζω όλα να πάνε καλά».