ΑΕΚ: Ευχαρίστησε τον κόσμο της στην Ιταλία

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ ευχαρίστησε τον κόσμο της που βρέθηκε στο «PalaBigi» στην νίκη επί της Ρέτζιο Εμίλια για το FIBA Champions League.

ΑΕΚ: Ευχαρίστησε τον κόσμο της στην Ιταλία

Εντυπωσιακή ήταν η ΑΕΚ χθες (12/10) στη νίκη με 73-84 επί της Ρέτζιο Εμίλια στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του BCL.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο (κυρίως φοιτητές που μένουν στην Ιταλία) βοήθησε ψυχολογικά την ομάδα με την «Ένωση» να τους ευχαριστεί για τη στήριξη αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Προφανώς, δεν ήταν η πρώτη φορά, που σε εκτός έδρας αναμέτρηση και δη μακριά από τη χώρα μας, η «Βασίλισσα» έτυχε θερμής υποδοχής και μάλιστα σε μία δύσκολη έδρα. Στην παρούσα φάση, όμως, αυτή η στήριξη έχει ιδιαίτερη σημασία και δημιουργεί προσδοκίες, αλλά και ευθύνες σε όλους μας για τα μελλοντικά. Η «Βασίλισσα» ποτέ (στην Ευρώπη) δεν ήταν μόνη άλλωστε...

Συνενωσίτες που ταξίδεψαν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, συνενωσίτες από την Ιταλία κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες, δημιούργησαν στο PalaBigi ατμόσφαιρα, που ζέστανε τις καρδιές μας.

Ευχαριστούμε και όλους εκείνους, που ήθελαν να δώσουν το «παρών», αλλά βεβαίως ο αριθμός των εισιτηρίων, που μας παραχωρήθηκαν, ήταν περιορισμένος και όχι επαρκής για να ικανοποιήσει τους πάντες.

Ο δρόμος στην περίοδο της μετάβασης της Ομάδας μας σε αναπτυξιακή τροχιά σε όλα τα επίπεδα παραμένει, ωστόσο, ανηφορικός. Aπαιτείται υπομονή και σύνεση.

Είναι βέβαιο, ότι όλοι μαζί μπορούμε πάντα τα υψηλότερα.

Εντός και εκτός Ελλάδας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ξανά... Σας ευχαριστούμε!»