BCL: Σπανούλης, Λυκογιάννης και Σιούτης στη Φρανκφούρτη

Οι τρεις προπονητές εκπροσώπησαν Περιστέρι, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που συμμετέχουν στην φετινή διοργάνωση του Basketball Champions League. Παρών και ο Ανδρέας Πιστιόλης για τη Γαλατασαράι

BCL: Σπανούλης, Λυκογιάννης και Σιούτης στη Φρανκφούρτη

Το «παρών» στο διήμερο σεμινάριο προπονητών του Basketball Champions League στη Φρανκφούρτη έδωσαν οι τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Για τον ΠΑΟΚ εκεί ήταν ο προπονητής της ομάδας Άρης Λυκογιάννης μαζί με τον συνεργάτη του Χαράλαμπο Καραΐσκο, για την ΑΕΚ ο Γιάννης Σιούτης, άμεσος συνεργάτης του Ηλία Καντζούρη και για το Περιστέρι ο νέος τεχνικός ηγέτης Βασίλης Σπανούλης.

Η συνάντηση κάλυψε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων της διαιτησίας, πρωτοκόλλων παιχνιδιών και εξελίξεων λειτουργίας του παιχνιδιού.

«Σταθερός μας στόχος είναι να εξυπηρετούμε τους συλλόγους στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό το φόρουμ είναι υψίστης σημασίας για τη διασφάλιση μιας συνεπούς παράδοσης σε όλους τους αγώνες και παρέχει επίσης την ευκαιρία να συζητήσουμε και να ακούσουμε τη γνώμη των προπονητών, κάτι που σίγουρα θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε περαιτέρω τον ανταγωνισμό μας» δήλωσε ο Πατρίκ Κομνηνός, Διευθύνων Σύμβουλος του Basketball Champions League.

Παρών βέβαια ήταν και ο Ανδρέας Πιστιόλης, ένας ακόμα Έλληνας προπονητής, ο οποίος θα συμμετάσχει στη διοργάνωση με την Γαλατασαράι.