Χριστοδούλου: «Εδώ είναι η έδρα μας»

Μήνυμα νίκης από τον Ανδρέα Χριστοδούλου στις δηλώσεις του για το δεύτερο αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Στρασμπούρ για τα play-in του Basketball Champions League

Χριστοδούλου: «Εδώ είναι η έδρα μας»

Την πίστη που υπάρχει στον ΠΑΟΚ για την ισοφάριση της σειράς των play-in του BCL με την Στρασμπούρ εξέφρασε ο Ανδρέας Χριστοδούλου μιλώντας στη media day.

Αναλυτικά όσα είπε ο γκαρντ του Δικεφάλου:

Για το πρώτο ματς με την Στρασμπούρ: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ σκληρά. Στις προπονήσεις έπεσε πολύ μπασκετικό… ξύλο. Κάθε μέρα βλέπαμε βίντεο με τους προπονητές και ψάχναμε να δούμε τα λάθη μας, που ήταν πολλά. Νομίζω καταλάβαμε τι κάναμε λάθος κι αύριο θα είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει. Αφήσαμε τον αντίπαλο στο πρώτο ματς να ελέγξει τα πάντα σε 40 λεπτά. Ήταν σε όλες φάσεις πρώτοι και πιο δυνατοί. Εμείς, όπως είπα και πριν ήμασταν νωθροί. Ήταν λες και δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο. Αύριο θεωρώ ότι θα είναι τελείως διαφορετικό το πρόσωπό μας. Θα είμαστε έτοιμοι να δείξουμε ότι εδώ είναι η έδρα μας και θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Ήμασταν δύο βήματα πίσω. Η αντίπαλη ομάδα είναι πιο αθλητική. Σίγουρα θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό. Είναι δυνατά κορμιά και ψηλοί».

Για τον κορωνοϊό: «Όπως λέει κι ο κόουτς, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Ήταν κάτι που μας επηρέασε, αλλά έχουμε ήδη παίξει δύο παιχνίδια. Περιμένουμε να επιστρέψει κι ο Γκρίφιν, που είχε τον τραυματισμό στο πόδι του και νομίζω δεν είναι πλέον δικαιολογία ο κορωνοϊός. Το αφήνουμε πίσω και τώρα κοιτάμε μπροστά».

Για τους νέους παίκτες: «Ακόμη κι ο Άντονι (Λι) που έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση, δείχνει να είναι ένα έμπειρο παιδί. Έχει παίξει ξανά στην Ελλάδα, ξέρει που βρίσκεται και θα προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν. Κι ο Ρίβερς δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι».