Παπαθεοδώρου: «Πολύ ανταγωνιστική η Τσμόκι Μινσκ, πρέπει να τα δώσουμε όλα»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε για τον αγώνα της Τετάρτης (11/11) με αντίπαλο την Τσμόκι Μινσκ εντός έδρας στη διοργάνωση του Βasketball Champions League.

Παπαθεοδώρου: «Πολύ ανταγωνιστική η Τσμόκι Μινσκ, πρέπει να τα δώσουμε όλα»

Η ΑΕΚ αναμετράται με την Τσμόκι Μινσκ αύριο (11/11) στις 19:30 στο ΟΑΚΑ, σε εξ αναβολής αγώνα για το Basketball Champions League.

Ο προπονητής της «Ένωσης», Ηλίας Παπαθεοδώρου, έκανε δηλώσεις στο aekbc.gr αναφερόμενος στο παιχνίδι με την ομάδα από τη Λευκορωσία:

«Παίζουμε με μια ομάδα η οποία κέρδισε τη Σολέ την πρώτη αγωνιστική στο γήπεδό της. Οι αγώνες που έχουμε στον όμιλο είναι λίγοι, με αποτέλεσμα η σημασία τους να είναι πολύ μεγάλη.

Η Τσμόκι Μινσκ είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, η οποία στηρίζεται πάρα πολύ στους δύο Αμερικανούς της, τον Κλάιμπερν και τον Λόουρι. Έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεσή της και έχει πολύ καλή ομαδική λειτουργία.

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να τα δώσουμε όλα, να κάνουμε μια πολύ καλή προσπάθεια για να κερδίσουμε τον αγώνα».

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη αγωνιστικά για το ευρωπαϊκό ματς και μάλιστα «καθαρή» από θέμα κορονοϊού, αφού τα αποτελέσματα όλων των παικτών στα χθεσινά (9/11) τεστ στα οποία υποβλήθηκαν ήταν αρνητικά.