Μπάσκετ: Αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού στην ΑΕΚ

Πανέτοιμη η ΑΕΚ για τον αγώνα με αντίπαλο την Τσκμόκι Μινσκ για το Basketball Champions League. Αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού ενόψει της αυριανής (11/11, 19.30) αναμέτρησης.

Μπάσκετ: Αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έκανε γνωστό πως όλα τα τεστ κορονοϊού που υποβλήθηκαν τα μέλη της ήταν αρνητικά. Η ομάδα είναι πανέτοιμη για το ματς με αντίπαλο την Τσκμόκι Μινσκ για το Basketball Champions League, που είναι προγραμματισμένο για αύριο (11/11) στις 19.30.

Η ΑΕΚ προχώρησε σε νέα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού τη Δευτέρα (9/11) και ανακοινώθηκε πως τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά για παίκτες και μέλη της ομάδας, κάτι που σημαίνει πως για ακόμα μια φορά η ΑΕΚ δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα από τον ιό.

Στα αγωνιστικά τώρα, στις προπονήσεις της ΑΕΚ επέστρεψε ο Γιόνας Ματσιούλις. Ο εκ των αρχηγών του «Δικεφάλου» ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή της «Ένωσης», Ηλία Παπαθεοδώρου.

Μάλιστα όλα δείχνουν ότι ο Ματσιούλις θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση του Basketball Champions League με την Τσμόκι Μινσκ στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων την Τετάρτη (11/11) στις 19:30.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος Λιθουανός φόργουορντ δεν είχε καταφέρει να αγωνιστεί εναντίον του Περιστερίου στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» το περασμένο Σάββατο (7/11) για το πρωτάθλημα της Basket League.