Αναβλήθηκε και το Σολέ-Χολόν στο BCL

Κρούσματα κορονοϊού στη οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα της Σολέ με τη Χάποελ Χολόν για την πρεμιέρα του BCL για τον όμιλο της ΑΕΚ, η οποία επίσης δεν θα παίξει με την Τσμόκι Μινσκ λόγω του ιού

Αναβλήθηκε και το Σολέ-Χολόν στο BCL

Η αναμέτρηση Σολέ-Χάποελ Χολόν που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη αναβλήθηκε, καθώς η γαλλική ομάδα παρουσίασε πολλά κρούσματα κορονοϊού, σε παίκτες και τεχνικό τιμ.

Η Σολέ είχε τεθεί αντιμέτωπη με τη Βιλερμπάν την περασμένη εβδομάδα για το γαλλικό πρωτάθλημα και στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης ο Αμερικανός γκαρντ της Βιλερμπάν Νόρις Κόουλ ενημερώθηκε πως έχει κορονοϊό!

Μάλιστα ακόμα και ο Δήμαρχος της πόλης του Σολέ είχε απειλήσει την ομάδα του Πάρκερ, αλλά και τη γαλλική λίγκα με μηνύσεις για την υπόθεση με τον Κόουλ.

Η Σολέ ανακοίνωσε χθες πως έντεκα μέλη της έχουν προσβληθεί από τον ιό και δεν μπορεί ασφαλώς ούτε προπόνηση να κάνει.

Έτσι η ομάδα του Στέφανου Δέδα δεν θα ταξιδέψει καν για τη Γαλλία και αντ’ αυτού θα δώσει ένα ματς με τη Χάποελ Εϊλάτ για τη Βαλκανική Λίγκα την ίδια μέρα.

Μετά το ΑΕΚ-Τσμόκι Μινσκ λοιπόν, ούτε ο άλλος αγώνας του ομίλου της «Ένωσης» στο Basketball Champions League θα διεξαχθεί την προσεχή εβδομάδα.