Εκτακτο ΔΣ στην Περιφέρεια Αττικής για το Final 8 του BCL

Αύριο στις 3μμ συγκαλείται έκτακτο ΔΣ από τον Γιώργο Πατούλη για τη συμμετοχή της Περιφέρειας στη διοργάνωση του Final 8 στο ΟΑΚΑ

Εκτακτο ΔΣ στην Περιφέρεια Αττικής για το Final 8 του BCL

Έκτακτο ΔΣ θα γίνει στις αύριο στις 3μμ στην Περιφέρεια Αττικής, με αποκλειστικό αντικείμενο τη διοργάνωση του Final 8 του BCL.

Ο λόγος είναι για το αν θα πρέπει να εγκριθεί η δαπάνη της Περιφέρειας Αττικής για συμμετοχή της στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις 2 Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε επίσημα ότι στο ΟΑΚΑ θα διοργανωθεί στο διάστημα 30/9-4/10 το Final 8 του BCL για το 2020.

Μάλιστα είχαν παραβρεθεί και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Τις τελευταίες μέρες παρουσιάστηκαν σοβαρά προβλήματα. Τα νέα μέτρα, η έξαρση των κρουσμάτων, η μη σταθερή θέση της Περιφέρειας για χρηματοδότηση.

Αλλά και η απίθανη περίπτωση να γίνει έστω με ποσοστό φιλάθλων η διοργάνωση έκαναν το Final 8 στο ΟΑΚΑ να μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολο.

Απομένει να φανεί τι θα αποφασιστεί στο έκτακτο Δ.Σ. Πάντως σε πρώτη φάση και στο συμβούλιο της Πέμπτης, οι ψήφοι ήταν 50 κατά και 44 υπέρ της συμμετοχής της Περιφέρειας.