ΓΣ Προμηθέας Χαλανδρίου: Έλα στην ομάδα μας! Οι Ακαδημίες σε περιμένουν! (vid)

Οι αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας μπάσκετ του Προμηθέα Χαλανδρίου μπαίνουν στο παρκέ για μια ακόμη επιτυχημένη αθλητική χρονιά, με όρεξη για προπόνηση και για παιχνίδι!

ΓΣ Προμηθέας Χαλανδρίου: Έλα στην ομάδα μας! Οι Ακαδημίες σε περιμένουν! (vid)

O πρόεδρος του Προμηθέα Χαλανδρίου, Χρήστος Ανδριάς, έδωσε το στίγμα για τη νέα εποχή στο σωματείο, μέσω τοποθέτησής του στο fosonline.gr.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Όλα τα μέλη του ΔΣ έχουν διάθεση να προσφέρουν (όλοι έχουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες) και αγαπούν τον Προμηθέα και μπήκαν στο ΔΣ έχοντας ως όραμα να μεγαλώσουν οι Ακαδημίες και να συνεχίσουν το έργο ανθρώπων που πριν από εκείνους επί 23 συναπτά έτη (όσα και τα χρόνια που λειτουργεί το σωματείο) φρόντιζαν για την επίλυση των προβλημάτων του σωματείου. Όλοι είναι στρατιώτες του σωματείου και μοναδική τους αμοιβή είναι το χαμόγελο που βλέπουν στα μάτια των παιδιών. Όλοι (διοικούντες, γονείς, παιδιά) αποτελούν μια μεγάλη οικογένεια για να περνάνε τα παιδιά τους καλά.

Όλοι οι προπονητές του σωματείου αγαπούν αυτό που κάνουν και αυτό είναι το σημαντικό. Το σωματείο εκπροσωπεί επάξια ένα μεγάλο Δήμο όπως το Χαλάνδρι και κάνει καθημερινά περήφανους τους πολίτες του Χαλανδρίου (τα τμήματα των κορασίδων και των νεανίδων θα συμμετέχουν του χρόνου στο Πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ όπου συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες της Αττικής μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός). Όλα τα παιδιά που είναι μέλη των Ακαδημιών διδάσκονται αξίες όπως το ήθος, η ευγενής άμιλλα, ο υγιής ανταγωνισμός. Μαθαίνουν να νοιάζονται πρώτα για το σύνολο του οποίου αποτελούν μέρος και εν συνεχεία για το προσωπικό τους όφελος.