Σπανούλης: «Απομυθοποίησα το ΝΒΑ- Ήθελα να αποδείξω ότι είμαι ένας από τους καλύτερους»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε με τον Αντώνη Νικοπολίδη και αναφέρθηκε στην «περιπέτεια» που είχε στο ΝΒΑ και τους Χιούστον Ρόκετς.

Σπανούλης: «Απομυθοποίησα το ΝΒΑ- Ήθελα να αποδείξω ότι είμαι ένας από τους καλύτερους»

Δύο μεγάλοι αρχηγοί συναντήθηκαν και συζήτησαν στο παρκέ του ΣΕΦ, για χάρη της Cosmote και της εκπομπής «2004 δευτερόλεπτα». Βασίλης Σπανούλης και Αντώνης Νικοπολίδης σε μία ηγετική συνάντηση έθεσαν ερωτήσεις ο ένας στον άλλον.

Ο Σπανούλης, μίλησε μεταξύ άλλων για τη χρονιά (2006-07) που βρέθηκε στο ΝΒΑ και τους Χιούστον Ρόκετς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το σκέφτομαι πάρα πολλές φορές, σκέφτομαι πως αν έμενα εκεί, θα ήταν άλλη η ζωή μου. Σίγουρα, πάντως, δεν θα γνώριζα τη γυναίκα μου και δεν θα έκανα αυτή την οικογένεια! Οπότε, έχει και τα καλά του.

Από την άλλη, ίσως και το πείσμα μου, άμα το διαβάσεις ανάποδα, με έκανε να γυρίσω πίσω. Ήταν κάτι που το απομυθοποίησα. Ήθελα να αποδείξω ότι είμαι ένας από τους καλύτερους, ότι ήταν μια κακή παρένθεση όλο αυτό. Πιστεύω ότι, κυρίως στην Αμερική, είναι τελείως διαφορετική η οργάνωση, είναι business.

Παίζει μεγάλο ρόλο το timing. Να βρεθείς στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή. Επειδή είχα μεγάλη όρεξη να πάω και να παίξω εκεί, δεν τα ζύγισα καλά. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα πήγαινα, αλλά θα τα ζύγιζα καλύτερα».