Ολυμπιακός: Η αγωνιστική αρχή του Μπαρτζώκα και... οι Χάρισον - ΜακΚίσικ!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να απειλούν και να δίνουν σκορ άπαντες στον Ολυμπιακό. Το αμερικανικό δίδυμο που ιντριγκάρει.

Ολυμπιακός: Η αγωνιστική αρχή του Μπαρτζώκα και... οι Χάρισον - ΜακΚίσικ!

Μία από τις αγωνιστικές αρχές του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι πως δεν θέλει προβλέψιμη ομάδα. Να παίζει μονόμπαντα και να εγκλωβίζεται. Μην ξεχνάτε πως παρέλαβε έναν Ολυμπιακό πέρσι που έβαζε με το ζόρι 60 πόντους.

Αυτό που επιθυμεί ο Έλληνας τεχνικός είναι να υπάρχει συνεχής κίνηση από τους παίκτες του, φυσικά και μακριά από την μπάλα, και ανά πάσα ώρα και στιγμή να απειλούν όλοι. Να είναι σε θέση να σκοράρουν άπαντες. Αυτός ήταν ένας από τους προσανατολισμούς του στον σχεδιασμό της ομάδας και στις κινήσεις που ήδη έχει κάνει.

Ήδη δελεάζει το δίδυμο ΧάρισονΜακ Κίσικ! Δύο παίκτες δυναμικοί που έχουν το σκορ στο DNA τους και βάζουν την μπάλα στο καλάθι, ενώ το ίδιο κάνει ιδίως από τις γωνίες και ο Τζένκινς, ο οποίος έχει κι αυτός το κάθετο παιχνίδι στο ρεπερτόριό του.

Θα πάει στο ένας με έναν, δεν θα το φοβηθεί. Ο Ολυμπιακός έχει σκόρερ στο ρόστερ του πλέον, κάτι που ήθελε να προσθέσει οπωσδήποτε δίπλα στον Κώστα Σλούκα, ούτως ώστε οι αντίπαλες άμυνες να δυσκολεύονται και να μην μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο σημερινό (27/6) ΦΩΣ με ένα κλικ!