Ολυμπιακός: Ο Πρίντεζης ανανέωσε έως και το 2021

O Γιώργος Πρίντεζης ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό έως και το 2021. Ο πάουερ-φόργουορντ των Πειραιωτών θα κλείσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι. 

Ολυμπιακός: Ο Πρίντεζης ανανέωσε έως και το 2021

Ο Γιώργος Πρίντεζης βρέθηκε στα γραφεία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου στο κέντρο της Αθήνας (στην Αrcadia) και ανανέωσε για ακόμη μία φορά το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες.

Επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμη μία σεζόν, έως και το 2021. Με αυτόν τον τρόπο, το κορυφαίο "4άρι" της δεκαετίας στην EuroLeague, θα κλείσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ένας από τους πιο εμβληματικούς αθλητές στην ιστορία του συλλόγου.

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό την άνοιξη του 2011, έκανε πρόωρη ανανέωση το 2014, ακολούθως το 2017 συμφώνησε για ακόμη τρία χρόνια και τώρα για τέταρτη σερί φορά, τα βρήκε σε όλα με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Η σημαία στον ιστό της.

H αναγέννηση του Πρίντεζη, επανεκκίνησε τον Ολυμπιακό

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (16/06) με τον Γιώργο Πρίντεζη και συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη μια σεζόν».

Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις

Ολυμπιακός: Στην ομάδα της 10ετίας στην Euroleague ο Πρίντεζης (vid)