Ξέσπασε ο πρόεδρος του Αιγάλεω: «Δεν συγχωνευόμαστε με τον Διαγόρα»

Οι παράγοντες του Αιγάλεω διέψευσαν το σενάριο συγχώνευσης με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή τους. «Με την αξιοπρέπεια και την ιστορία του συλλόγου δεν θα παίζει κανένας».

Ξέσπασε ο πρόεδρος του Αιγάλεω: «Δεν συγχωνευόμαστε με τον Διαγόρα»

Ο πρόεδρος του Αιγάλεω, Αντώνης Τιρτιράκης, πήρε θέση για τη φημολογία περί επιθυμίας συγχώνευσης με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων: «Εγώ, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και βασικός χρηματοδότης της φετινής ανδρικής ομάδας Αιγάλεω ΑΟ, δηλώνω ότι η ομάδα μας θα αγωνιστεί την επομένη χρονιά στη Β' Εθνική κατηγορία.

Διαγόρας Δρυοπιδέων - Αιγάλεω: Ραντεβού για συγχώνευση

Μοναδική περίπτωση να παίξει σε μεγαλύτερη κατηγορία (Α2) θα είναι μόνο ως καλύτερη τρίτη ομάδα και των δύο ομίλων, θέση που κατέκτησε με πολύ ιδρώτα και πολλά έξοδα. Τέλος, θα ήθελα να ενημερώσω κάθε ενδιαφερόμενο ότι καμία συνάντηση με κανέναν υποψήφιο επενδυτή δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα.

Υ.Γ.: Με την αξιοπρέπεια και την ιστορία του συλλόγου δεν θα παίζει κανένας και όσοι μιλάνε αυθαίρετα για συγχώνευση με άλλο σύλλογο το κάνουν μόνο για να πλήξουν την ιστορία του συλλόγου και τη δική μας αξιοπρέπεια.

Με τιμή, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αιγάλεω ΑΟ

Αντώνης Τιρτιράκης».