Ολυμπιακός: Η έρευνα για ακόμη δύο γκαρντ και ο Γκιλ!

Ο Ολυμπιακός ψάχνει δύο ακόμα γκαρντ, ενώ από τους «κοντούς» θα εξαρτηθεί και η απόκτηση ενός «4» σαν τον Άντονι Γκιλ της Χίμκι.

Ολυμπιακός: Η έρευνα για ακόμη δύο γκαρντ και ο Γκιλ!

Το ότι ο Ολυμπιακός περιμένει να δει την οριστική κατάληξη της υπόθεσης με τον Κώστα Σλούκα δεν σημαίνει πως δεν ασχολείται και με τα υπόλοιπα θέματα του σχεδιασμού και τα έχει αμελήσει.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του καθημερινά εξετάζουν παίκτες που έχουν τα χαρακτηριστικά που ζητά ο προπονητής του Ολυμπιακού, μιλάνε με μάνατζερ, γίνονται οι απαραίτητες επαφές και κυκλώνουν ονόματα στη λίστα τους, για τις θέσεις που έχουν προς ενίσχυση, γιατί όπως έχουμε αναφέρει, πέραν του Έλληνα διεθνούς, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν ακόμα δύο παίκτες στους γκαρντ, καθώς η οριστική απόφαση είναι να πάει στο «3» ο Σακίλ Μακ Κίσικ.

Οι Πειραιώτες προχωρούν μέχρι εκεί που μπορούν τις όποιες επαφές τους, καθώς αναμένουν μέσα στην εβδομάδα να τελειώσει το θέμα με τον Κώστα Σλούκα, ώστε στη συνέχεια ο Γιώργος Μπαρτζώκας να ξεκινήσει να «κουμπώνει» στο «ερυθρόλευκο» παζλ τα κατάλληλα κομμάτια...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο σημερινό (10/6) ΦΩΣ με ένα κλικ!