Τόμιτς: «Ο Μιλουτίνοφ δούλεψε για να γίνει κορυφαίος»

Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε για την εξέλιξη που είχε στον Ολυμπιακό ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, υπενθυμίζοντας μάλιστα την αρχική αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Σέρβου σέντερ, όταν το 2015 έπιασε λιμάνι...

Τόμιτς: «Ο Μιλουτίνοφ δούλεψε για να γίνει κορυφαίος»

Ο Μίλαν Τόμιτς περιέγραψε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», πώς ο Μιλουτίνοφ βελτιώθηκε τόσο πολύ μέσα στην τελευταία πενταετία, διάστημα στο οποίο ήταν μέλος του Ολυμπιακου:

Ο Μπλατ για τον Μιλουτίνοφ: «Ο καλύτερος σέντερ της Ευρώπης»!

«Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο Νίκολα από τρίτος στην ιεραρχία του Ολυμπιακού κατάφερε να γίνει κυρίαρχος και κορυφαίος σέντερ της Ευρωλίγκας. Τον ήξερα από την παρουσία του στην Παρτιζάν και παρακολουθούσα την εξέλιξή του. Όταν ήρθε στον Πειραιά, δεν ήταν ακόμη έτοιμος να αναλάβει ευθύνες και θυμάμαι ότι φάγαμε πολύ κράξιμο, αλλά δεν δίναμε σημασία και στη συνέχεια δικαιωθήκαμε. Βασικά δικαιώθηκε ο ίδιος που δούλεψε πολύ σκληρά για να καλύψει τις ατέλειές του και να γίνει αυτός που έγινε. Δεν απογοητεύτηκε, ξημεροβραδιαζόταν στο γήπεδο και είχε μεγάλη θέληση να πετύχει τους στόχους του.

H... λατρεία της ΤΣΣΚΑ για τους παίκτες του Ολυμπιακού την τελευταία 10ετία

Λόγω της γειτνίασης και των σχέσεων, ο Νίκολα έδεσε αμέσως με την ομάδα και ως χαρακτήρας. Εκτίμησε πολύ και νιώθει υποχρεωμένος γι’ αυτά που του προσέφεραν ο Ολυμπιακός και η Ελλάδα. Είναι υπάκουος, καλοκάγαθος, ευγενικός, στ’ αλήθεια ένα διαμάντι που ο καθένας θα ήθελε να έχει στην ομάδα του, στη δουλειά του, στην παρέα του, στην οικογένειά του. Έβλεπα στο πρόσωπό του τον εαυτό μου όταν έφυγα από το Βελιγράδι κι εντάχθηκα στον Ολυμπιακό. Τότε εμένα με είχε βοηθήσει πολύ ο Ζάρκο Πάσπαλι και κάτι τέτοιο ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω κι εγώ με τον Νίκολα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας