Πέτροβιτς: «Ο Μπερτομέου κοιτάζει μόνο το κεφάλαιο»

Ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς άσκησε κριτική στον Τζόρντι Μπερτομέου, τονίζοντας πως η Euroleague με τον τρόπο που διοικείται από τον εκτελεστικό διευθυντή της διοργάνωσης, κοιτάζει μόνο το κεφάλαιο

Πέτροβιτς: «Ο Μπερτομέου κοιτάζει μόνο το κεφάλαιο»

Τη δική του γνώμη για την οριστική διακοπή της Euroleague κατέθεσε ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε με αρνητικά σχόλια για τον Τζόρντι Μπερτομέου και τον τρόπο επιλογής των ομάδων στη διοργάνωση.

Ο Κροάτης προπονητής, που πλέον βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, χρησιμοποίησε τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ως παράδειγμα για τον λανθασμένο -κατά τον ίδιο- τρόπο με τον οποίο ο εκτελεστικός διευθυντής καθοδηγεί τη διοργάνωση.

«Έτσι όπως έχει γίνει η Euroleague, βλέπουμε ομάδες που δεν έχουν ιστορία. Ειδικά στην περίπτωση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης το βλέπουμε αυτό, μία ομάδα που βρίσκεται στη Euroleague απλώς και μόνο επειδή έχει δυνατούς χορηγούς, παρότι δεν διαθέτει καθόλου ιστορία. Μιλάμε για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, η οποία λόγω του τρόπου που διοικείται από τον Τζόρντι Μπερτομέου κοιτάζει μόνο το κεφάλαιο. Κάποιοι είναι χαρούμενοι από αυτό και κάποιοι άλλοι όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτροβιτς στο «SportKlub».