Δημήτρης Γιαννακόπουλος για μπάσκετ, Ερασιτέχνη και PAO Alive στις 3 Ιουνίου!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωστοποίησε πως στις 3 Ιουνίου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος για μπάσκετ, Ερασιτέχνη και PAO Alive στις 3 Ιουνίου!

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στις 3 Ιουνίου, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος σήμερα Τρίτη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Euroleague για ματαίωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου, έκανε γνωστό πως θα μιλήσει σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 3 Ιουνίου, χωρίς βέβαια να κάνει γνωστό το περιεχόμενο της συνέντευξης Τύπου.

Euroleague: Μόνο ο Παναθηναϊκός διαφώνησε για την οριστική διακοπή

Φυσικά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εκτός από τα ζητήματα του μπάσκετ, αναμένεται να αναφερθεί και στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την επόμενη μέρα ενώ δεν αποκλείεται να μιλήσει και για την πορεία του «PAO Alive», ύστερα από σχεδόν έναν χρόνο μετά τη δημιουργία του.

Να θυμίσουμε πως χθες Δευτέρα, μετά την ανακοίνωση της Euroleague, ο Τζόρντι Μπερτομέου, ρωτήθηκε και για τη στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τη διαφωνία που είχε.

Euroleague: Γιατί ο Παναθηναϊκός απειλεί με αποχώρηση!

Ο ισχυρός άνδρας της Euroleague εξήγησε:

«Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν εξέφρασε προβληματισμό και αντίθεση για τη φερεγγυότητα και την οικονομική διαφάνεια της Euroleague. Απλώς εξέφρασε τις σκέψεις του και θέλησε να ενημερωθεί για τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας τη νέα σεζόν.

Οι ομάδες πιστεύουν ότι το πιο σημαντικό είναι να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η υγεία των παικτών, αυτό ήταν το βασικό θέμα.

Θα έχουμε χρόνο να συζητήσουμε το οικονομικό κομμάτι της διοργάνωσης και τις συνέπειες. Σήμερα όμως δεν ήταν το βασικό ζητούμενο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε τις σκέψεις του για αυτό το θέμα αλλά μέχρι εκεί».