«Στο στόχαστρο της Μακάμπι οι Ζίζιτς και Πάνγκος»

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου φαίνεται να έχει ρίξει τα... δίχτυα της τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη καθώς φέρεται να έχει στη λίστα της τους Άντε Ζίζιτς και Κέβιν Πάνγκος αντίστοιχα. 

«Στο στόχαστρο της Μακάμπι οι Ζίζιτς και Πάνγκος»

Στο στόχαστρο της Μακάμπι Τελ Αβίβ φέρεται να βρίσκεται ο Άντε Ζίζιτς, ενώ η ομάδα του "Λαού" τσεκάρει παράλληλα και την περίπτωση του Κέβιν Πάνγκος. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "One", η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει στην ατζέντα της τον Κροάτη σέντερ, ο οποίος αγωνίζεται στο ΝΒΑ από το 2017.

Ο Ζίζιτς μένει ελεύθερος από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, με τους οποίους μέτρησε 4,4 πόντους και 3 ριμπάουντ ανά ματς μέχρι την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Οι άνθρωποι της Μακάμπι θεωρούν ότι θα ήταν ιδανικός για να αντικαταστήσει τον Ταρίκ Μπλακ πουπρόσφαρα αποχώρησε από την Μακάμπι, ενώ το νεαρό της ηλικίας του -μόλις 23 χρονών- ανταποκρίνεται και στο μακροπρόθεσμο πλάνο της ομάδας του Τελ Αβίβ.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως η Μακάμπι δεν γνωρίζει ακόμα το ποσό που θα μπορέσει να διαθέσει στην αγορά, αφού ακόμα δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία για την οικονομική ζημιά λόγω της πανδημίας. Επιπρόσθετα, ο Ζίζιτς είναι γνώστης του ευρωπαϊκού στοιχείου καθώς ο Κροάτης σέντερ αγωνίστηκε στην Euroleague με την Νταρουσάφακα στο δεύτερο μισό της σεζόν 2016-2017, μετρώντας 9 πόντους και 6,7 ριμπάουντ ανά ματς.

Από κει και πέρα, ο Κέβιν Πάνγκος αναμένεται να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και εξετάζεται ως μία καλή και ποιοτική λύση για τον "παρτενέρ" του Σκότι Ουίλμπεκιν στην περιφέρεια, εφόσον οι οικονομικές του απαιτήσεις είναι σε λογικά πλαίσια αλλά και εφόσον ξεπεράσει τελείως το πρόβλημα τραυματισμού, που αντιμετώπισε τους τελευταίους μήνες.