Ατζέντης Σλούκα - Καλάθη: «Έχουν συμβόλαια, περιμένουν να τελειώσει η κρίση»

Ο ατζέντης των Κώστα Σλούκα και Νικ Καλάθη, Παναγιώτης Καπάζογλου, σχολίασε όλες τις εξελίξεις και τις τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών σχετικά με τους δύο παίκτες. 

Ατζέντης Σλούκα - Καλάθη: «Έχουν συμβόλαια, περιμένουν να τελειώσει η κρίση»

Ο Κώστας Σλούκας και ο Νικ Καλάθης αποτελούν δύο από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη και ήδη τα δύο πιο «καυτά» ονόματα στη φετινή Euroleague για το καλοκαίρι.

Και οι δύο έχουν συμβόλαια με τη Φενέρμπαχτσε και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα και για την επόμενη σεζόν, ωστόσο τα σενάρια περί αποχώρησής τους από τις ομάδες στις οποίες αγωνίζονται έχουν... φουντώσει το τελευταίο διάστημα, ειδικά όσον αφορά την περίπτωση του Σλούκα, ο οποίος βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό για την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι.

Σλούκας: Προχωρούν οι συζητήσεις με Ολυμπιακό

Παρ' όλα αυτά, ο ατζέντης των δύο παικτών, Παναγιώτης Καπάζογλου, με ποστάρισμά του στο twitter σχολίασε τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών για τους Σλούκα και Καλάθη και φρόντισε να ρίξει τους τόνους.

Συγκεκριμένα, έσπευσε να πάρει θέση με ένα tweet για το στάτους των δύο αθλητών του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να είμαστε ενθουσιασμένοι για το τζάμπολ στο Final Four της Euroleague. Αντ' αυτού, πρέπει να διαχειριστούμε τις φήμες και τα σενάρια. Ο Νικ Καλάθης και ο Κώστας Σλούκας έχουν συμβόλαια για την επόμενη σεζόν με τον Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε και περιμένουν να τελειώσει η κρίση για να γυρίσουν στο γήπεδο».