Χόρας Γκραντ για Τζόρνταν: «Όταν λες κάτι εναντίον του, τότε σε κόβει»

Ο Χόρας Γκραντ «επιτέθηκε» στον Μάικλ Τζόρνταν, σε συνέντευξη που παραχώρησε, γιατί ο τελευταίος τον αποκάλεσε «καρφί» στο «The Last Dance».

Χόρας Γκραντ για Τζόρνταν: «Όταν λες κάτι εναντίον του, τότε σε κόβει»

Ο Χόρας Γκραντ «επιτέθηκε» σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Μάικλ Τζόρνταν, γιατί ο τελευταίος τον αποκάλεσε «καρφί» στο «The Last Dance».

Μάλιστα ο άλλοτε άσος των Μπουλς και συμπαίκτης φυσικά του Τζόρνταν, είπε πως το πραγματικό "καρφί" ήταν ο "Air", προκαλώντας τον να τα βρουν σαν άνδρες!

Ο Γκραντ απάντησε στα όσα είπε ο Μάικλ Τζόρνταν, πως υπήρξε διαρροή για να γραφτεί το βιβλίο “Jordan Rules” στο οποίο περιγράφεται η λειτουργία της ομάδας υπό τους κανόνες του.

«Ψέμα, ψέμα, ψέμα. Έχω πει και στο παρελθόν πως ο Τζόρνταν κρατάει κακία. Ας το λύσουμε το θέμα σαν άνδρες. Ας το συζητήσουμε. Ή ας το λύσουμε με άλλον τρόπο. Αλλά και πάλι, βγαίνει έξω και λέει αυτό το ψέμα πως ήμουν η πηγή για αυτό το βιβλίο.

Ο Σαμ Σμιθ, συγγραφέας του βιβλίου κι εγώ ήμασταν καλοί φίλοι και παραμένουμε. Αυτό δεν σημαίνει πως θα παραβίαζα την ιερότητα των αποδυτηρίων και θα έβγαζα τα προσωπικά μας δημοσίως. Ο Σαμ Σμιθ είναι ένας ερευνητής. Θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει δύο πηγές για να γράψει ένα βιβλίο. Γιατί ο Τζόρνταν στόχευσε μόνο σε μένα;

Με έχει άχτι. Στο λέω. Και νομίζω ότι το απέδειξε κατά τη διάρκεια αυτού του ντοκιμαντέρ. Όταν λες κάτι εναντίον του, τότε σε “κόβει”. Θα προσπαθήσει να σε κατακτήσει.

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ ήταν φίλος του για 20-30 χρόνια. Μόλις είπε κάτι αρνητικό για το μάνατζμεντ του Μάικλ στη Σάρλοτ δεν ξαναμίλησαν.

Λέει πως είμαι “καρφί”. Και παρόλα αυτά, μετά 35 χρόνια αναφέρθηκε στη ρούκι χρονιά του και είπε ότι στο δωμάτιο ενός συμπαίκτη του υπήρχε κοκαΐνη, χασίς και γυναίκες. Το νόημα αυτών που λέει είναι: Γιατί το ανέφερε αυτό; Τι σχέση είχε με οτιδήποτε. Αν θες να λες κάποιον “καρφί”, ε, τότε το καρφί είναι ακριβώς μπροστά σου».